Nausica, senzația de la Romanian Fashion Philosophy! Iată cu ce ținute a venit creatoarea de modă la eveniment

Nausica a venit cu o colecție nouă la evenimentul Romanian Fashion Philosophy, ce s-a desfășurat săpămâna trecută la un centru de lux din Otopeni. Creatoarea de modă, pe care francezii au nimit-o simbolul eleganței, a făcut furori la evenimentul amintit cu noile sale creații.

Nausica la Romanian Fashion Philosophy
Nausica la Romanian Fashion Philosophy

Provocare, eleganță și atitudine! Acestea sunt ingredientele de care ține cont Nausica atunci când își creează ținutele, care se bucură de succes, atât la noi cât și peste hotare.

Provocare si atitudine

Nausica și-a prezentat creațiile la un festival important de modă de la Strassbourg, ani la rând, iar francezii au numit-o drept drept simbolul eleganței, după ce i-au văzut primele creații în 2013, când a fost invitată la primul eveniment.

Creatiile Nausicai i-au uimit pe spectatori

În plus, creațiile româncei noastre au fost expuse ani a rând în celebrele Galerii de modă Printemps. Iată cu ce propuneri a venit Nausica săptămâna trecută la Romanian Fashion Philosophy, unde și-a etalat ținutele pentru prima dată.

Francezii au numit-o simbolul elegantei

Colecția ei s-a numit ”Where?…”

”Este o colecție în care eleganța îmbracă forme diverse și creează contraste. Linii simple și totodată sofisticate, glamuros și simplu, suav și frivol, sunt doar câteva dintre elementele definitorii ale colecției. Îndrăzneala cunoașterii și autodepășirii este esență acestei întrebări! Where?…”, susține Nausica.

Creatiile designerei au smuls ropote de aplauze

Nausica a facut furori
Nausica
Nausica la evenimentul de saptamina trecuta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *