EVENIMENTVEDETE

O româncă a întors patru scaune la „Vocea Turciei” şi are o poveste de telenovelă!

La doar 28 de ani, Bianca Dudaksiz sau Bya, pe numele ei de scenă, a reuşit să cucerească inimile turcilor după ce a ajuns la „Vocea Turciei”, unde a întors patru scaune dintr-un foc, conform click.ro. Tânăra are o voce divină şi a reuşit să îşi facă fani peste tot în lumea, acolo unde vocea ei a ajuns. 

„Cânt de la 5 ani, apoi am cunoscut-o pe profesoara de cannto Dana Dorian cu care am lucrat o perioadă. Am început să cânt singură în ţară, iar apoi am făcut un proiect de show cu fete, saxofoniste, cu vioară, cu DJ, aveam show-uri şi concerte în ţară şi apoi străinătate. Am ajuns în Cipru de Nord, partea turcească, unde am fost văzută de nişte impresari care m-au chemat să cânt la Istanbul. Acolo m-au văzut nişte producători TV, care m-au invitat să particip la emisiune. Am fost onorată de propunere şi am acceptat, am ajuns până în semifinale şi acum am o legătură foarte strânsă cu Turcia. Merg des acolo pentru concerte, sunt ca la mine acasă şi am învăţat să vorbesc şi limba. Cânt cu numele de scenă Bya”, a povestit, în exclusivitate, Bianca pentru sursa citată. După acest proiect, ea a început să primească tot felul de oferte de concerte în Turcia şi alte în alte ţări vecine, plus România. „Cânt în mai multe variante, cu fetele sau cu DJ-ul, depinde de oferta venită. Au venit oferte din partea unor cazinouri şi din partea unor hoteluri din Cipru, dar şi din Turcia”, a mai povestit solista Dudaksiz.

Bianca Bușteanu a facut furori la Vocea Turciei
, 28 ani, Dudaksiz Bianca
Bianca Dudaksiz

Şi-a cunoscut mama după 28 de ani!

Sexoasa solistă are o poveste de viaţă ca o telenovelă, căci puţini ştiu că ea a rămas în grija tatălui ei după ce părinţii ei s-au despărţit când ea avea doar câteva luni. „Am rămas la tata şi nu mi-am văzut deloc mama în 28 de ani. Mi-a scris prima oară anul trecut şi am păstrat legătura. Ea mă urmărea în secret pe Facebook şi, la un moment dat, a zis să-mi scrie. Pur şi simplu am fost foarte ocupate amândouă şi din cauza programului nu am apucat să ne vedeem, eu fiind mai mult pe drumuri. Dar iată că am reuşit, în urmă cu câteva luni, şi acum suntem cele mai bune prietene”, ne-a povestit Bya. Cele două, mamă și fiică, ies în oraş, vor să recupereze timpul pierdut și au reușit să dezvolte au o relaţie specială şi apropiată.

Bya a făcut furori la Vocea Turciei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *