Diana Dumitrescu și-a serbat ziua de naștere: ”36. Asa m-a prins 12 noaptea…”

Diana Dumitrescu a împlinit 36 de ani. Ea asuflat în tort cu o zi înainte, la miezul nopții, când a avut parte de o surpriză.

Diana Dumitrescu a împlinit vârsta de 36 de ani. Actrița a suflat în tort la 12 noaptea. ”36. Asa m-a prins 12 noaptea, dupa o ora si ceva de alaptat, obosita, aproape epuizata, in halat si nearanjata, dar fericita. Familia mea prinde incet, incet contur si, desi abia ne obisnuim cu micul omulet din casa noastra, suntem fericiti. Sunt fericita! Am primit de la Dumnezeu cel mai frumos cadou pe care un om si-l poate dori: un copil frumos si sanatos, un sot iubitor si grijuliu, o familie MINUNATA! Multumesc tuturor prietenilor mei pentru gandurile bune si mesajele haioase! 36, give me all your best!”, scrie Diana Dumitrescu pe Facebook. În septembrie, Diana Dumitrescu a mai avut o bucurie, a născut un băiețel de nota 10 pe nume Carol. Este și primul ei copil și al soțului ei, Alin Boroi.

Diana Dumitrescu, care a prezentat Selecţia Naţională Eurovision 2018, alături de Cezar Ouatu, s-a căsătorit cu iubitul ei, Alin Boroi, în urmă cu un an. cei doi au o relaţie de câţiva ani. Actrița Diana Dumitrescu se află la a doua căsătorie. Ea a mai fost căsătorită cu regizorul Ion Ducu (38 de ani), de care a divorţat în 2014, după o căsnicie de patru ani. 

Diana Dumitrescu a împlinit 36 de ani pe 30 septembrie. Actrița a suflat in tort la 12 noaptea, imbracat in capot de casa de culoare alba.
Diana Dumitrescu a împlinit 36 de ani pe 30 septembrie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *