Halit Ergenc si Berguzar Korel revin in casele romanilor, odata cu difuzarea celui de-al doilea sezon al serialului istoric „Patria mea esti tu”

Productia va putea fi urmarita in fiecare luni si marti, de la ora 23:00, la Kanal D

„Patria mea esti tu” (in original: Vatanim Sensin), serialul care aduce in distributie doi actori extraordinari, Halit Ergenc si Berguzar Korel, de care telespectatorii din Romania deja s-au indragostit, revine in casele romanilor. Cel de-al doilea sezon al productiei va fi difuzat la Kanal D incepand de saptamana viitoare, in fiecare luni si marti, de la ora 23:00, imediat dupa ”Lacrimi la Marea Neagra”.

Reamintim ca Halit Ergenc interpreteaza in serial rolul lui Cevdet, erou national al Turciei, din perioada Razboiului de Independenta, pion important al conflictului dintre Turcia si Grecia si unul dintre oamenii de incredere ai lui Mustafa Kemal Ataturk. Cevdet este un erou tragic, condamnat sa infrunte ruinarea familiei sale. Este tatal parasit de familie si de femeia iubita din cauza unui secret pe care nu-l poate dezvalui, in numele unui juramant facut pentru binele poporului sau.

Cevdet e unul dintre acei oameni foarte rari, care scriu istoria. Este ca o stanca, de neclintit cand vine vorba despre onoare si despre principii, si are inima plina de dragoste pentru ai sai, intelegand prin <ai sai> nu numai familia, dar si natiunea din care face parte. Are un simt al dreptatii admirabil si pune mereu binele comun inaintea propriei bunastari ”, a declarat Halit Ergenc despre personajul sau iesit din comun.

Berguzar Korel este in viata reala sotia lui Halit Ergenc, cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului de succes „1001 de Nopti”. La 10 ani dupa acesta, cei doi au facut din nou cuplu pe platourile de filmare de la „Patria mea esti tu”.

                    „E interesant sa fii sotie si acasa, si pe micul ecran si sa iti iasa ambele <roluri>. Ce ma bucura este ca personajele pe care le interpretam in <Patria mea esti tu> sunt exemple demne de urmat. Ma bucur ca le putem oferi telespectatorilor din Romania o experienta unica, prin intermediul acestei productii extraordinare”, a spus  Berguzar Korel.

        Ultimul episod al primului sezon „Patria mea esti tu” a reprezentat un moment culminant al intregii serii. Infiltrat in structurile puterii armatei grecesti, Cevdet a pregatit cu tenacitate un atac din interiorul acesteia. E un gest care il poate costa viata. Aceste momente dramatice pot reprezenta si „eliberarea” lui Cevdet de o datorie suprema, dar si posibilitatea revenirii lui in matca familiei, alaturi de frumoasa lui sotie, Azize. Amandoi planuiesc plecarea in Izmir, locul unde ar trebui sa inceapa o noua viata, impreuna.  

Cevdet si Azize fac tot ce le sta in putinta petru a se ridice deasupra vremurilor tulburi si a se salva atat pe ei, cat si pe cei care depind de actiunile lor. Nu pierdeti, incepand din 16 septembrie, in fiecare luni si marti, de la ora 23:00, cel de-al doilea sezon al serialului „Patria mea esti tu”. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *