Nunta anului în Diaspora, Ceremonie și petrecere pe un yaht de lux din Los Angeles!

Sezonul nunților este în toi, iar peste Ocean a avut loc o nuntă exclusivistă, exact așa cum vedem doar în filmele americane. Evenimentul a avut loc în această vară pe cel mai luxos yaht din Los Angeles! Protagoniști au fost artistul Adrian Niculescu, un român, originar din Bistrița și Christy Novac, o americancă născută în SUA din familie poloneză.

Solista Abigail a fost naas de cununie

Artista Abigail Budac și soțul ei, Ionel au fost nașii nașii cuplului. „Suntem bucuroși că am luat parte la un asemenea eveniment unic în viața acestui cuplu. Și dacă nunta este un moment de care mirii își vor aminti întreaga viață, pot să vă asigur că nici invitații nu vor uita prea curând acest eveniment. Totul a fost foarte elegant. Ceremonia a avut loc la ultimul etaj, în aer liber. La primul etaj al yahtului, atmosfera a fost întreținută de un band live cu muzică cafe concert. Tot aici și eu am interpretat două piese, una din repertoriul propriu „You” și alta a fost celebra piesă din filmul Titanic, „My hearth goes on”. La nivelul al doilea s-a aflat și ringul de dans, iar momentele artistice au fost întreținute de mai mulți interpreți. Tot aici am susținut și eu un program artistic complet: vals, dance, etno și latino. Vasul a plecat în larg la ora 19.00 și s-a întors la 00.00”, ne-a povestit artista româncă stabilită peste Ocean, Abigail Budac.

Odată cu revenirea la țărm, nuntașii s-au urcat în Party bus, o limuzină cât un autocar și pe ritmuri de dans au ajuns la restaurantul Dunărea unde au continuat petrecerea, de această dată în stil autentic românesc, cu obiceuri și preparate tradiționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *