EVENIMENTVEDETE

Paul Surugiu-Fuego: ”Niciodată nu am lăsat ceva la voia întâmplării”

”Niciodată nu am lăsat ceva la voia întâmplării. Tot ce am realizat în viața mea a fost cu implicare, cu dăruire, cu atenție la fiecare detaliu. Așa se întâmplă și cu picturile mele. În ultimele luni, în timpul liber, am pictat noi opere, pentru expozițiile pe care le voi avea în luna mai, pe 9, în Bucovina și pe 17, la Brașov.

paul tablouri 4, r

Dar procesul nu se oprește doar la a picta. Mai apoi, tablourile mele trebuie să prindă viață. Așa primesc titlul sugestiv, o idee poetică gândită de mine care să fie în concordanță cu ce am simțit. Mai apoi merg și aleg cu mare atenție ramele, le măsor, le întorc pe toate părțile.

paul tablouri 2,r

Cei de la magazinul la care le înrămez, de ani buni, mă cunosc deja cât sunt de tipicar și-mi dau voie să aranjez eu exact cum trebuie să arate tabloul final. Orice muncă nobilă cere implicare. Tablourile mele spun povești prin ce înseamnă și sunt tare mândru de ele! Abia aștept să vi le arăt pe cele noi, în mai, la emisiunea mea de duminica, de pe TVR 2, dar și la vernisaje! #artbyfuego #paulsurugiufuego”, scrie Fuego pe Facebook.

paul tablouri 3, r

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *