EVENIMENT

Codin Mateciuc, tătic pentru prima dată!

Codin Maticiuc a devenit tătic, cu puţin timp în urmă. Fetiţa lui, care se va numi Smaranda, a venit pe lume vineri dimineaţă, momentul întâlnirii dintre cei doi fiind unul emoţionant. Anunţul a fost făcut chiar de Codin Maticiuc care publicat mai multe imagini pe conturile reţelelor sociale în care îşi ţine strâns la piept bebeluşul.

Vestea că fostul „crai de Dorobanți” va deveni tătic i-a şocat pe mulţi şi încă o mai face, căci o parte dintre cei care îl urmăresc pe Codin Maticiuc (38 de ani) pe reţelele sociale nici acum nu şi-au dat seama că bebeluşul din imagini este copilul lui, ci poate este doar unchi. Vedeta a mărturisit că și-a fi dorit să fie un tată mai tânăr, pentru că a vrut să își întemeieze o familie de foarte mult timp. Numele fetiței lui Codin Maticiuc va fi Smaranda, după bunica paternă.

codin maticiuc fetita

Codin Maticiuc este proaspăt tătic
Foto: arhivă personală

„Nu-ți face griji. Sunt aici. Sunt aici de mult, te așteptam”, este mesajul prospătului tătic care însoţeşte imaginea cu Maticiuc şi bebeluşul, poză în care o arată mândru părintelui său pe fetiţă.

codin maticiuc bebelus

Codin Maticiuc şi fetiţa lui Smaranda
Foto: arhivă personală

sursa: Click.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *