Sanatate

Românii au topit 1,5 tone de grăsime la antrenamentele Bodyshape în 2018

Mii de bucureșteni au topit în total peste 1,5 tone de grăsime și au ajuns în cea mai bună formă fizică a lor în 2018. Aceștia au făcut sport, unii chiar pentru prima dată în viață, în cadrul antrenamentelor de grup de la Bodyshape Transformation Center. Cei mai mulți dintre ei au reușit să dea jos 6 kilograme în primele șase săptămâni de antrenament, așa cum specifică și unul din programele sălii, 6 Week Challenge.

Conform Irinei Alionte, cea care a fondat Bodyshape în România, peste 1,2 tone de grăsime au fost topite în acest program în 2018.

„Ne-am dorit să oferim un program de sport cât mai eficient cu putință, scurt, de 45 de minute, intens, de trei ori pe săptămână, la îndemâna celor care au agenda zilnică încărcată. Un program care să îi ajute să dea jos 6 kilograme în primele 6 săptămâni de program, prin antrenamente de grup distractive, plan de nutriție și sesiuni de coaching pentru a fi motivați mental să ajungă la target. Și au reușit. Conform statisticilor noastre, în 2018 bucureștenii care au venit la Bodyshape au topit peste 1,54 tone de grăsime în total. 1,24 tone prin programul 6 Week Challenge, 104 kg prin 8 Week Challenge și 203 kg prin programul VIP Challenge. Plănium ca în 2019 să dublăm acest rezultat ținând cont de cererea mare de abonamente”, declară Irina Alionte.

Cei care au intrat în antrenamentele Bodyshape, printre aceștia numărându-se și persoane publice precum Andreea Marin, Cătălin Măruță, Iuliana Marciuc, Carmen Negoiță, au urmat trei sesiuni de antrament pe săptămână, de câte 45 de minute fiecare, au avut plan de nuriție personalizat și acces la sesiuni de coaching pentru a avea motivația necesară a atinge targetul propus.

Prin îmbinarea acestor trei piloni importanți se obțin astfel rezultate sigure, în termen scurt.

Pe muzica antrenantă, într-o atmosferă de club, participanții trag de sfori, împing o sanie grea, ridică și aruncă mingea medicinală, fac genuflexiuni, fandări cu greutăți de 10 kg, împing gantere, fac crunch-uri cu forfecări și placă pentru abdomen, ramat la bezi elastice, chiar lovesc cu barosul într-o anvelopă de tractor. Tot timpul supravegheați de antrenorii cu experiență, campioni naționali la diverse categorii.

Toate aceste circuite sunt personalizate conform condiției fizice și pot arde peste 6 kilograme în doar 6 săptămâni.

Pentru acest modul se poate aplica pe pe www.bodyshapetransformation.com. Cei care reușesc să atingă  targetul de a slăbi 6 kilograme în 6 săptămâni primesc gratuit un nou modul 6 Week Challenge pentru a continua transformarea sau pentru a se menține.

La Bodyshape Transformation Center (Str. Nicolae Caramfil 71-73, București) mii de bucureșteni au dat jos, de la sosirea conceptului în România, peste 5000 de kilograme și 35.000 de centimetri din talie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *