VEDETE

Ellie White va avea un Crăciun BIO. Brad în ghiveci și meniu cu mâncare de la ferme

Ellie White este nu doar preocupată de un stil de viață sănătos, dar se implică des în acțiuni de protejare a naturii și își educă cei doi copii în a învăța să respecte ecosistemul în care trăiesc. Artista s-a implicat până acum în multe acțiuni ecologiste, a plantat copaci în zonele defrișate, iar acum plănuiește să aibă un Crăciun 100% bio.

Mai exact, va decora un brad în ghiveci, pe care îl va planta apoi în sol, în grădina casei, iar pe masa de sărbători vor fi așezate preparate sănătoase, din alimente cumpărate de la ferme bio.

„Mă doare, pur și simplu, sufletul când văd copaci tăiați. Să distrugem pădurile reprezintă una din cele mai îngrozitoare acțiuni pe care le derulăm din ce în ce mai mult în ultima perioadă. Tăiem enorm de mulți brazi pentru a-i folosi două săptămâni, după care îi aruncăm. Nu avem momentan soluție să echilibrăm situația decât să folosim brazi artificiali ori naturali în ghiveci și să îi așezăm apoi la loc în sol. Anul acesta așa vom proceda, din nou. Avem un brad foarte frumos, în ghiveci, vom avea grijă de el cât timp va sta la noi în casă, îl vom uda, vom pulveriza apă pe crengi, iar, după Revelion, îl vom planta în curtea casei. Pentru masa de Crăciun vom avea un meniu echilibrat, sănătos, cu multe legume și fructe bio, iar preparatele din carne, apreciate de Doru, sunt luate de la ferme bio. Dincolo de toate acestea, important este, cred eu, să ne educăm copiii în acest spirit al protejării naturii, pentru ca ei să învețe să respecte ecosistemul în care trăiesc. Generația viitoare are nevoie să se dezvolte în acest mod”, declară Ellie White.

Ellie White are la activ o cariera muzicală de 15 ani, fiind, înainte de a-şi lansa cariera solo, solista trupei fenomen DJ Project. Artista a lansat hituri precum Privirea Ta, Nu te mai caut, Power of Love, Sete de Noi, şi a fost premiată cu trofee precum New Entry Top Hit, Best Female, Best New Act Romanian Music Awards, Best Romanian Song, Best Comeback, Girls Top Hit, Best Star, precum şi prestigiosul Best Romanian Act, alături de DJ Project, la MTV Europe Music Awards. Artista are doi copii, un baiat, Mihai, în vârstă de 6 ani, şi o fată, Maria Alexis, de 3 ani.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *