VEDETE

Diana Șucu, dezvăluire surprinzătoare la ”Refresh by Oana Turcu”: ”M-am restras într-un con de umbră pentru că nu mă mai regăsesc în zona asta a mondenității”

Diana Șucu, soția omului de afaceri Dan Șucu și fostă prezentatoare tv, vorbește deschis despre familia ei și stilul ei de viață din acest moment duminică, de la ora 15.45, în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

Diana Șucu mărturisește că a renunțat la televiziune pentru a se dedica familiei și că orice tentativă de a se reîntoarce în televiziune a fost sortită eșecului, tocmai pentru că nu se mai simte bine în acest mediu.

”Am alăptat șapte luni primul copil și șapte pe cel de-al doilea, ăsta a și fost motivul pentru care am vrut să stau acasă cu ei și pentru care m-am retras din televiziune. La un moment dat am cochetat cu ideea de a mă întoarce, dar nu m-am mai regăsit. Eu din fericire, în perioada aceea am prins niște oameni superbi și o atmosferă superbă. Îmi făcea mare plăcere să stau la serviciu (…) În ultima perioadă m-am retras într-un con de umbră pentru că nu mă mai regăsesc în zona asta a mondenității. Consider că nu mai este timpul meu, este timpul altora” , spune Diana Șucu în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.

Despre felul în care se menține în formă, dar și despre relația cu soțul ei, Diana Șucu vorbește pe larg, duminică, de la ora 15.45, la Antena Stars.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *