VEDETE

WOW! Cum arată Kinga Sebestyen la 44 de ani! Abdomen de fier și corp de adolescentă!

Kinga Sebestyen arată incredibil de bine la cei 44 de ani ai săi, iar cea mai recentă ședință foto vine să confirme acest lucru. Cea care a făcut fenomenul Kangoo Jumps celebru în Româna și în multe țări europene se poate lăuda cu un corp perfect, fără urmă de celulită, un abdomen plat, cu pătrățele, coapse și posterior perfect tonifiate.

Meritul îl au cei aproape 20 de ani de sport practicat aproape zilnic și programul pe care l-a inventat, Fat Burning By Kinga, care o menține în formă și cu care a reușit, de altfel, să ajute mii de oameni să slăbească. Inclusiv fiica ei, Sugarka, a slăbit peste 60 de kilograme cu acest program.

kinga-sebestyen-kangoo-jumps-rebound-boots-1

La înălțimea de 1,70 m, Kinga Sebestyen are 53 kilograme.

“Nu țin diete pentru că am nevoie de energie pentru antrenamentele pe ghete rebound. Într-o oră ard peste 1000 de calorii, așa că am nevoie de alimentație suficientă, dar de calitate. Evit produsele procesate, dulciurile în exces, făinoasele, sucurile carbogazoase și consum carne slabă, legume, fructe, salate cu pui, vită sau curcan, supe, ciorbe, pește și zilnic un ananas proaspăt. Mai presus de toate însă, este foarte important să ai o stare de bine zi de zi, să fii bucuros, împăcat cu ceea ce ești și ce faci, să trăiești mici momente de fericire, dar dese, să fii bun cu cei din jur și să primești înapoi bunătate. Călătoresc mult și țin ore peste tot în lume, unde oamenii vin, fac sport și spun că simt o energie fantastică, simt că renasc și ajung să iubească acest sport.Pentru mine este cel mai important să îi văd fericiți, sănătoși și în formă fizică bună”, declară Kinga Sebestyen.

Kinga nu este singurul exemplu de reușită în acest sens. La orele ei vin și femei de peste 50 de ani care ajung să aibă o siluetă invidiată chiar de fiicele lor.

„Eu fac sport aproape zilnic pe ghete rebound. Predau pentru instructori, țin ore cu publicul sau doar mă antrenez eu, cert este că se topesc peste 1000 de calorii de fiecare dată. Uneori am și două serii pe zi, astfel că se duc peste 1500 de calorii. Este un sport frumos, energizant și foarte benefic atunci când vrei să arzi calorii și să ai mușchii perfect tonifiați. Când nu fac Kangoo Jumps, obișnuiesc să merg la înot, la saună, la sala de fitness pentru a-mi lucra mușchii la aparate și apoi neapărat la masaj. Corpul meu s-a obișnuit cu mișcarea. Nu pot trăi fără sport și sunt bucuroasă că, la 43 de ani, sunt mai în formă ca niciodată. Am în jurul meu femei cu vârsta între 40 și 60 de ani care au descoperit Kangoo Jumps și au devenit instructori acreditați. Arată, la vârsta lor, incredibil de bine, cu pătrățele pe abdomen. Sunt fericită că atât de mulți oameni, de la copii la oameni în vârstă vin la ore de Kangoo Jumps. Sportul înseamnă sănătate și o stare de bine permanentă”, a declarat Kinga Sebestyen.

kinga-sebestyen-kangoo-jumps

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *