Frumusete

Alege să fii autentică în haine neoetnice!

Ne dorim să fim unice și să purtăm haine care să ne reprezinte, tocmai de aceea, e indicat să alegem ținute care să ne pună în valoare personalitatea. Dorința doamnelor și domnișoarelor de a fi admirate în haine tradiționale a convins designerii să creeze ținutele neoetnice.
Zilele trecute, IIANA, cel mai cunoscut brand de ii tradiționale și neoetnice a lansat o nouă colecție de haine stilizate, inspirate din portul tradițional românesc atât de apreciat în țara noastră. “Sunt piese versatile ce pot fi ușor adaptate ținutelor de zi cu zi. În același timp, fiecare produs spune o poveste ce ne amintește de vremurile de odinioară în care feminitatea era atât de prețuită. E important să fiți îndrăznețe și să adaptați piesele etnice cu altele sport, elegante sau casual pentru a obține o ținută unică. Noi ne bucurăm dacă reușim ca odată cu cu fiecare piesă vestimentară creată să ajungem la sufletele voastre”, a declarat Alina Isakovic, managerul IIANA.
1 r 2 iie, lavanda 2       
Fustele Boemian și Boho – Folk, ambele cu motive etnice și volane ample sunt piese spectaculoase ce pot fi purtate atât vara cu sandale, cât și toamna cu bocanci, tricou și jachetă de blug. (foto 1 & 2).
 3 r
O altă piesă ce va face furori în acest sezon este cămașa renascentistă clasică realizată din material fluid și elegant. Pe partea din față are un jabou bogat, cu guler drept, puțin supradimensionat, astfel poate fi purtată decoltată dar și strânsă cu șnur în jurul gâtului. Cămașa este croită lejer, cu umerii căzuți și mânecile foarte bogate, încadrate de manșete elastice decorative și volane ample. Datorită manșetei elastice cămașa poate fi purată și cu mânecă 3/4 și poate fi asortată cu succes la o fustă dar și cu o pereche de jeanși. (foto 3).
 4 iie, lavanda
O altă piesă de rezistență în garderoba unei femei este fusta lungă din pânză de bumbac perfectă pentru zilele însorite. Disponibilă atît pe alb cât și pe roșu, fusta are o croială lejeră ce avantajează toate tipurile de siluete.  (foto 4).
 5 r
Fusta midi cu fota integrată din stofă, cu fotă din material etnic, țesut la război este o piesă modernă, practică și ușor de asortat cu o cămasă sau cu ie. (foto 5).
6 r
Pentru o ținută de seară, fusta neagră cu trenă este ușor de adaptat unei seri speciale din viața voastră. Fusta este o piesă elegantă și versatilă, croiala urmează linia corpului, având amploare în partea de jos datorită volanului lung stil jabou. Datorită proporțiilor mixate în croi, fusta alungește și subțiază silueta. (foto 6).
7 r
Cămasă românească office elegantă cu marchizet țesut este potrivită pentru o zi în care vrem să fim speciale. (foto 7).
8 r
 
Rochia realizată din material natural cu imprimeruri etnice este potrivită femeii ce preferă îmbinarea dintre tradițional și modern. (foto 8).
 9 r
Rochia are o croială clasică, iar inserția etnică din partea de sus dă un plus de originalitate și rafinament creației. (foto 9)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *