VEDETE

Maria Constantin își întreține frumusețea la estetician! Își întreține frumusețea la estetician!

Interpreta de muzică populară are grijă de imaginea sa, știind că frumusețea trebuie întreținută. Maria Constantin a vizitat-o zilele trecute pe dr. Daniela Cățănaș pentru a-i recomanda o terapie adecvată tenului său. “Sunt obosită și uneori am și eu nevoie de anumite vitamine pentru tenul meu. La recomandarea doamnei doctor am ales mezoterapia atât pentru ten cât și pentru păr”, a mărturisit Maria Constantin.
 
Medicul specialist în dermatologie și estetică facială, Daniela Cățănaș e de părere că prevenția este extrem de importantă. “În estetică nu trebuie neapărat să tratăm ceva, dar putem face o prevenție. Asta i-am recomandat și Mariei Constantin. O rejuvenare a dermului cu ajutorul mezoterapiei pentru a estompa ridurile fine, hidratare și pentru a-i reda tenului tonusul, stimulând producția de elastină și colagen. Pentru că mi-a spus că își dorește să lase părul să crească, i-am recomandat mezoterapia și pentru scalp. În urma injectării substanței la nivelul scalpului se stimulează regenerarea și creșterea părului. Va avea nevoie de mai multe ședințe pentru rezultate uimitoare”, a declarat dr. Daniela Cățănaș.
Mezoterapia este o metodă folosită în medicina estetică, ce presupune injectarea în derm a unui cocktail din vitamine, antioxidanți, aminoacizi și acid hialuronic. Procedura are ca efect o hidratare intensă, stimularea sintezei de colagen și redarea fermității pielii. 
maria si dr catanas 2maria si dr catanas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *