EVENIMENT

Vedetele au venit sa se informeze despre tehnologia medicală termo mecanică de rejunevare a pielii și lifting nonchirurgical, cea mai performantă din lume în acest moment

Tixel, tehnologia medicală termo mecanică de rejunevare a pielii și lifting nonchirurgical, cea mai performantă din lume în acest moment, a fost lansată la Clinica STATERA by Dr. Florin Juravle

TIXEL, tehnologia medicală termo mecanică, ce oferă rejuvenarea tenului, lifting nonchirurgical și tratează problemele estetie ale pielii, a fost lansată la Clinica STATERA by Dr. Florin Juravle, printr-un eveniment la care au participat specialiști din industria medicală, persoane publice și reprezentanți Mass Media.

Invitații, printre care s-au aflat și Teo Trandafir, DJ Wanda, Iulia Albu, Corina, Ela Crăciun, Carmen Negoiță, Livia Graur, Teodora Antonescu  au aflat de la medicul chirurg Florin Juravle și de la Radu Vlădescu, Managing Partner Med IQ Tech, distribuitorul tehnologiei, care sunt beneficiile TIXEL și avantajele acestuia față de alte tehnologii de pe piață precum radiofrecvența sau laserul.

TIXEL tratează:

  • ridurile profunde
  • ridurile de expresie
  • cicatricile post acnee
  • cicatricile hipertrofice și keloide
  • petele pigmentare
  • porii dilatați
  • laxitatea cutanată
  • vergeturile
  • rozaceea

TIXEL oferă efect de lifting, inclusiv al zonei superioare a pleoapelor.

Este o tehnologie medicală termo mecanică ce oferă mai multă siguranță, confort și recuperare rapidă comparativ cu tehnologiile bazate pe laser și radiofrecvență. Aceasta tehnologie este admisa si pacientilor cu probleme de sanatate, care au trecut prin sedinte de radioterapie si chimioterapie si care nu au  acces la mezoterapie, ultrasunete, vacuum, masaj.

TIXEL a captat atenția invitaților într-un mod semnificativ, vedetele prezente la eveniment declarându-se încântate de lansarea acestei tehnologii la Clinica Statera.

 Teo Trandafir- “In afară de plăcere, aici se performează act medical de cea mai înaltă calitate. M-am lăsat cu toată dragostea și cu toată încrederea pe mâna acestor medici, pentru că aici se practică medicina.”

DJ Wanda“ Dr. Juravle este un medic foarte bun, am încredere în el. El a fost cel care a asistat la operația mea pe coloană, pe noi ne leaga niște lucruri foarte profunde, pot să spun ca el este în acest moment parte din familia mea. Domnul doctor are acest dar de a nu te minți și întotdeauna, fiind atât de transparent, îți și conferă încrederea de care ai nevoie și stii că, strict ceea ce el îți spune, aceea trebuie să faci”

Prețul unei ședințe TIXEL este de 250 euro, iar recomandarea este să se facă 3 ședințe, cu o pauză de 2-3 săptămâni între ele.

 Despre tehnologia TIXEL

TIXEL este o tehnologie lansata de Novoxel, rodul experienței specialiștilor hub-ului tehnologic din Israel, cei care trasează tendințele la nivel internațional. TIXEL se bazează pe tehnologia termo mecanică ce acționează noninvaziv la nivelul pielii tratând problemele estetice diverse și oferind efect de lifting și antiaging într-o manieră mult mai avantajoasă comparativ cu alte tehnologii prezente pe piață (laser, radiofrecvență, etc). Mai exact, este mai sigur, oferă mai mult confort, este mult mai ușor suportat de pacienți la nivel senzorial, iar recuperarea este mult mai rapidă și mai facilă (nu sunt atât de multe interdicții ca la alte terapii).

TIXEL tratează petele pigmentare, cicatricile, acneea, vergeturile, diminuează ridurile, oferă efect de lifting facial și efect similar operației clasice de blefaroplastie.

Acționeaza localizat, prin contactul terminalului de titan ce difuzează căldură în țesuturile pielii, la o intensitate și adâncime reglabile de specialist în funcție de obiectivele dorite. Pacientul nu simte durere, nici arsură intensă că în cazul altor tehnologii (laser, radiofrecvență), ci o senzație de căldura localizată la contactul pielii cu dispozitivul aparatului și de căldura difuză dupa efectuarea tratamentului.

Tratamentul este mult mai confortabil, mai eficient, sunt necesare mai puține ședințe pentru rezultatul final decât alte tehnologii, la un preț similar.

Despre Clinica STATERA by Dr. Florin Juravle

Clinica STATERA by Dr. Florin Juravle a fost inaugurată în urmă cu doi ani, fiind dotată cu tehnologii eficiente pentru orice scop de combatere a semnelor îmbătrânirii sau de tratare a problemelor pielii, prin proceduri non-invazive.

“Clinica STATERA este locul pe care mi l-am imaginat de multă vreme, locul unde mi-am dorit să aduc toate acele tehnologii noi pe care le-am studiat la congresele internaționale și în care am ajuns să am încredere că oferă rezultate reale.

Specialitatea mea nu îmi cere sa creez frumusețe, ci să o mențin sau să o reconstruiesc, găsind cea mai bună soluție pentru fiecare pacient. Însă, oricât de angajat voi fi în demersul estetic, întotdeauna voi pune mai presus de acesta SĂNĂTATEA și SIGURANŢA pacienților! Principiul de bază este ECHILIBRUL personal. În limba latină “statera” înseamnă echilibrul pe care medicina și chirurgia estetică te pot ajuta să-l atingi.

Am 15 ani de experiență în chirurgia plastică, reconstructivă și estetică și, în toată această perioadă, am ajuns să înțeleg ce anume își doresc femeile și bărbații în materie de corecție și menținere a frumuseții.

Pentru toate aceste dorințe există soluții, nu doar chirurgicale, ci și non-invazive și minim invazive, tratamente pe care va invit sa le descoperiti aici, la Clinica Statera”, declară Dr. Florin Juravle.

dj wandaiulia albu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *