VEDETE

Irina Loghin: ”Eu la 27 de ani eram domnișoară, iar soțul meu a fost primul meu bărbat”

Irina Loghin este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară. A avut o carieră de vis, încă de la debutul în muzică. A câștigat concursul la Ansamblul Ciocârlia în 1962. Din 280 de concurenți, doar Irina Loghin și Maria Ciobanu au reușit. De atunci s-au împrietenit pe viață. Irina s-a căsătorit târziu cu Ion Cernea și a fost domnișoară atunci când s-au luat.

Irina Loghin (79 de ani) este căsătorită cu sportivul Ion Cernea de 49 de ani. Le-a făcut cunoștință colegul artistei de scenă, Benone Sinulescu, alături de care a realizat cu cuplu de succes în anii 70-80. Despre mariajul ei cu fostul sportive de lupte greco-romane, cântăreața a ținut să lămurească niște lucruri. ”Ion Cernea a fost primul și unicul meu bărbat cu acte. Eu la 27 de ani eram domnișoară, iar soțul meu a fost primul meu bărbat. Trebuie însă, să recunosc că nu am fost îndrăgostită nebunește. Eu eram mai înaltă ca el, iar la nuntă, în biserică, pe Cernea l-am urcat pe o lădiță”, a povestit cu umor Irina Loghin.

Mult timp s-a vorbit că ar fi avut o relație cu Ion Dolănescu, care o adora sau cu Benone Sinulescu, de care artista a fost îndrăgostită.

irina loghin si sotul ei

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *