Frumusete

Terapia regenerativă îmbunătățește calitatea vieții și crește speranța la viață!

 
Tratamentul regenerativ este un concept terapeutic nou care folosește o combinație originală de medicamente administrate prin injectare, cu rezultate prompte și efecte adverse minime; are ca scop refacerea structurii și/sau funcției țesuturilor afectate prin suprasolicitare, injurii, infecții, degenerescență, etc. Este mai puțin invaziv decât tratamentul chirurgical reconstructiv și implică stimularea diferențierii celulelor stem în celule mature, specializate și integrate funcțional țesutului respectiv, precum și reintegrarea funcțională a celulelor lezate, în stare de “hibernare”.
 
Terapia regenerativă este un tratament relativ nou și în curs de dezvoltare. Ținând cont de efectele deja cunoscute ale substanțelor pe care le administrăm, ea poate fi utilă în unele boli degenerative ale sistemului nervos (Alzheimer, Parkinson), de asemenea în convalescență, anti-aging, detoxifiere, etc. Se poate administra preventiv persoanelor cu risc crescut de accident vascular (sindrom metabolic, diabet și hipertensiune, etc) sau celor care au suferit deja un astfel de accident și sunt supuse unor perioade de stres/suprasolicitare, după o efectuare a unor analize de laborator care indică prezența simultană a inflamației (CRP, fibrinogen, etc) și/sau metabolism lipidic suboptimal (LDL, trigliceride, etc). Tratamentul regenerativ constă în administrarea intraarticulară sau intravenoasă a unei combinații personalizate de medicamente, urmate de aplicarea de preparate topice sau sistemice, după caz”, a explicat dr. Felician Stăncioiu într-un interviu acordat revistei Taifasuri.
 
Dr. Felician Stăncioiu a studiat medicina în București la Facultatea de Medicină Carol Davila și a profesat medicina atât în țară, cât și în SUA, lucrând cu prestigiosi profesori în domeniul cercetării medicale regenerative cu celule stem.Dr. Felician Stăncioiu utilizează tratamente bazate pe rezultatele unor studii de cercetare efectuate în SUA și România cu substanțe și medicamente aprobate în SUA și UE, la care se adaugă unele preparate proprii din extracte vegetale cu rezultate clinice dovedite.Tratamentele sunt personalizate în funcție de evaluarea clinică și paraclinică a fiecărui pacient și implică administrarea unor medicamente și/sau suplimente, vitamine, minerale sub formă injectabilă. Tratamentele stimulează celulele stem proprii, ameliorează și/sau elimină stresul oxidativ celular, reechilibrează metabolismul și funcționarea  celulelor, reduce inflamația locală și sistemică, detoxifică ficatul și rinichii etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *