VEDETE

INNA lansează albumul „Nirvana”

INNA revine cu un nou album – „Nirvana”, pe care fanii ei pot asculta atât single-urile „Gimme Gimme”, „Ruleta”, dar și „Nota de plată” cu The Motans, „Tu și Eu” feat. Carla’s Dreams. În plus, artista va include și alte piese, care vor fi anunțate în curând.

„Abia aștept să ascultați albumul <Nirvana>, sunt fericită să vi-l prezint și să ne bucurăm împreună de piese energice, cu beat-uri fresh. Am lucrat cu producători și compozitori talentați și sper să simțiți Nirvana din acest album”, spune artista Global Records, încântată de noul material discografic.

Albumul „Nirvana”, care va fi disponibil din 11 decembrie exclusiv în magazinele LIDL din România, are un sound pop, la compoziția și producția pieselor participând Marco&Seba (cei care au compus și produs majoritatea hit-urilor artistei), David Ciente, Thomas Troelsen, Alex Cotoi, Vlad Lucan, în cadrul unor sesiuni care au avut loc în studiourile Global Records.

Următorul single pe care INNA îl va lansa peste câteva zile, pe 28 noiembrie, pe canalul său de YouTube, poartă chiar numele albumului. Anul acesta, INNA a lansat două single-uri „Gimme Gimme” și „Ruleta”, care au înregistrat 105.000.000, respectiv 120.000.000 de vizualizări.

De asemenea, colaborarea Carla’s Dreams cu INNA pentru „Tu și Eu” a stabilit un record, acumulând 1.000.000 de vizualizări în mai puțin de 24 de ore. În prezent, piesa are peste 28.000.000 de vizualizări pe YouTube.

Până acum, în cei 9 ani de carieră, INNA a lansat albumul „Hot”, „I Am The Club Rocker”, „Party Never Ends” și „INNA”, precum și EP-ul „Summer Days”. Cele mai cunoscute piese ale INNEI au devenit hituri în întreaga lume „Hot”, „Sun Is Up”, „Cola Song”, „In Your Eyes”, „More than Friends”, „Diggy Down”, iar colaborările cu artiști de top din industria muzicală internațională precum JBalvin, Pitbull, Daddy Yankee, Yandel au confirmat poziția de artist de succes.

INNA a susținut aproape 800 de concerte în întreaga lume, pe scene din Japonia, Mexic, Chile, Statele Unite ale Americii, Europa, Turcia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *