VEDETE

“Mihai Alexandru a găsit-o pe noua Nicola!”

Mihai Alexandru a înlocuit-o pe fosta lui soție, Nicola, iar acum se bucură de succes cu noua piesă ”Of, ce doare”, pe care a compus-o pentru Aurelian Temișan, cel care a devenit noua… Nicola a compozitorului nostru.

Melodia ”Of, ce doare”, face furori pe posturile de radio și televiziune, dar și pe internet, unde Aurelian Temișan a reușit să strângă într-o lună și jumătate, aproape 1 300 000 de vizualizări, semn că piesa lui Mihai Alexandru și interpretatea impecabilă a lui Aurelian Temișan, a prins de minune. Interpretul s-a relansat oltenește, cu o piesă plină de energie și de voie bună, care a cucerit publicul. Pentru a face deliciul internauților, Aurelian a înregistrat și un cover al piesei, alături de o puștoaică talentată, pe nume Bianca, în vârstă de numai 15 ani.

”Mi-a făcut mare plăcere să ne jucăm împreună cu și pe melodia lui Mihai Alexandru. Îți salut toți bibișorii și… dacă mai fac vreo melodie și îți place, ne băgăm!”, spune Aurelian despre colaborarea cu Bianca alias Bibi. ”Mulțumesc, Aurelian Temișan pentru această frumoasă colaborare! Mulțumesc, Mihai Alexandru! Va mulțumesc tuturor pentru cuvintele superbe! Vă îmbrățișez cu toată dragostea!”, afirmă puștoaica.

Pe 21 noiembrie, de la ora 19.00, Temișan va cânta în București la Teatrelli, alături de George Natsis (pian), Vlad Popescu (baterie), Adrian Flautistu (contrabas), într-un spectacol intitulat ”Soul Serenade”, prezentat de Cristi Marica.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *