VEDETE

Claudia Pavel și Smiley, întâlnire cu emoții! O pun de o noua colaborare împreună?

S-au întâlnit după mult timp în care nu s-au văzut și au fost vizibil emoționați! Smiley și Claudia Pavel alias Cream au urcat din nou pe aceeași scenă. De aceasta dată, evenimentul s-a întâmplat vineri seara, la Zilele Cetății Târgoviște, organizate de Primăria Târgoviște și Consiliul Local Municipal, în perioada 4-10 septembrie.

Claudia Pavel a susținut un super recital pe scea de la Târgoviște, fiind extrem de sexy și plină de energie. Îmbrăcată într-o rochie neagra, foarte scurta, la care a accesorizat o pereche de cizme din colecția Stella McCartney, artista a avut plăcerea de a-l prezenta la finalul evenimentului pe Smiley, care urma să închidă seara cu un concert de excepție. Înainte de a urca pe scenă, cei doi artiști s-au bucurat de revedere și s-au pozat în culise. Atât Claudia cât și Smiley au fost cu zâmbetul pe buze pe parcursul întâlnirii. Să sperăm că vor colabora din nou, împreună și  ca vom mai auzi multe despre ei!

Cream – Claudia Pavel și Smiley au avut parte de succes atunci când au cântat împreună piese precum “Jumătatea ta” și “Inchide ochii”, au fost în turnee și au avut multe concerte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *