VEDETE

“Buni” Smaranda din “O grămadă de caramele”, Carmen Tănase, întâlnire surpriză pe platourile de filmare

Carmen Tănase a trecut printr-o surpriză de proporții la înregistrările pentru O grămadă de caramele, proiectul inedit care va începe, în curând, la Happy Channel.  După o zi plină de filmări, îndrăgita actriță a avut o întâlnire emoționantă cu un prieten necuvântător.

Este cunoscută pentru talentul ei actoricesc, dar și pentru faptul că este o mare iubitoare de animale. Carmen Tănase sau, altfel spus, buni Smaranda din O grămadă de caramele a avut parte de o vizită surpriză, miercuri, pe platoul de filmare.

În curtea casei în care s-au desfăşurat înregistrările pentru proiectul pe care îl pregătește Ruxandra Ion pentru această toamnă, la Happy Channel, şi-a făcut apariţia un simpatic patruped. Prezența acestuia nu a lăsat-o indiferentă pe îndrăgita actriță.

Cei doi s-au jucat pe marginea piscinei, iar timpul petrecut împreună i-a ajutat să lege o relație strânsă de prietenie.

Pe Carmen Tănase, telespectatorii o vor putea urmări în “O grămadă de caramele”, în curând la Happy Channel. În această toamnă, fii cu ochii pe Happy! J

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *