Juergen Schunn: ”Feeric Fashion Week a transformat Sibiul într-un punct de maxim interes pe harta mondială a evenimentelor dedicate modei”

Desfășurat între 17-23 iulie la Sibiu, Feeric Fashion Week nu a fost doar cel mai mare festival internațional de modă din sud-estul Europei, ci și un adevărat regal automobilistic. Alături de 30 de designeri de top din toată lumea și modele de succes internațional, au fost expuse spre admirarea publicului zeci de autoturisme Mercedes-Benz din clasele S, SLK, GLA, CLA, CLA, AMG GT sau Vito Tourer.
De altfel, VIP-urile și staff-ul organizatoric al festivalului s-au deplasat doar la bordurile acestor superbe autoturisme, puse la dispoziție de compania româno-germană Auto Schunn, partener oficial în România al concernului Daimler din anul 1993. 
A fost o ediţie minunată şi mă bucur că am trăit-o împreună! An de an, încercăm să ne întrecem limitele şi să ne punem în valoare designerii înscrişi, în diferite locaţii spectaculoase. Am lansat şi un concept: Feeric Family. Noi suntem o familie. La final de septembrie, vom pleca la săptămânile modei din lume, tocmai pentru a aduce în Sibiu, la Feeric Fashion Week, oameni importanţi. Aşa am ajuns la cea de-a zecea ediţie. Și în acest an, compania Auto Schunn ne-a pus la dispoziție autoturisme, microbuze și limuzine Mercedes-Benz de ultimă generație”, a arătat Mitichi, directorul festivalului Feeric Fashion Week.

În acest an, Feeric Fashion Week s-a aflat la a zecea ediție, și s-a bucurat în premieră de prezența unor agenți care promovează tinerii designeri în marile magazine din lume. 

 ”A fost o plăcere pentru noi să contribuim la organizarea unui eveniment de asemenea amploare artisitică și creativă, ce de la o ediție la alta devine tot mai puternic și mai vizibil. Feeric Fashion Week transformă anual orașul Sibiu într-un punct de maxim interes pe harta mondială a evenimentelor dedicate modei”, a arătat Juergen Schunn, președintele companiei Auto Schunn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *