VEDETE

Seeya, dupa concertul cu Rihanna, incepe turneul mondial de 5 luni, in Georgia, Azerbaijan, Tadjikistan, Armenia, Rusia si India

Odata cu succesul pieselor ei, Chocolata, Boca Boca sau Tocame, Seeya a inceput sa cunoasca, tot mai mult, succesul international. Asa se face ca, pe 6 iulie, va canta pe aceeasi scena cu Rihanna, in Kazahstan, la ziua presedintelui tarii. Insa, de la sfarsitul acestei luni, pana in octombrie, romanca noastra va sustine un turneu mondial, dar va si filma clipuri cu artisti din Azerbaijan, Georgia si Armenia, tari unde este, deja, un adevarat star.
Turneul de 5 luni presupune concerte in tari precum Georgia, Azerbaijan , Tadjikistan, Armenia, Rusia, India.

“De pe 25 iunie pana in luna octombrie, voi avea de filmat videoclipuri, in strainatate, dar si un turneu mare, mondial. Sunt foarte emoționată! Am muncit din greu ca sa ajung tocmai unde mi am dorit si simt ca sunt o fata norocoasa si muncitoare, iar roadele se vad in timp. Este nevoie de timp sa ajungi acolo unde iti propui . Abia aștept sa plec si sa cant in fața lumii…mi se face pielea de găina numai cand ma gândesc, si asta se va întâmpla in diferite tari ale lumii. Pot sa spun ca sunt împlinita sufletește, iar daca nu aveam echipa mea, TommoProduction, nu as fi reușit sa-mi indeplinesc visul de a fi artist international.”, a declarat Seeya.

Seeya a cucerit publicul din strainatate cu piesa “Chocolata”, piesa care a adunat aproape 40 de milioane de vizualizari. Artista are, la activ, mai bine de 10 videoclipuri si colaborari cu artisti de la noi si strainatate, iar recent a semnat un contract cu cea mai mare casa de discuri din Rusia.
Iata piesa cu cel mai mare impact al artistei Seeya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *