VEDETE

Oana Lis renunță la carne! Află de ce

DSC_5674 DSC_5493

Oana Lis a început să-și schimbe modul de alimentație. Soția fostului edil al Capitalei a participat sâmbătă la lansarea cărții ”Vegetarianul-povestea ta”, care a determinat-o să înceapă treptat, să renunțe la carne.

Oana Lis s-a documentat privind stilul de viață vegetarian și a ajuns la concluzia că este mult mai sănătos să înceapă să nu mai consume carne. Blonda a ajuns la această concluzie, după ce a luat parte la lansarea volumului ”Vegetarianul-povestea ta” scrisă de Marius Vornicescu și a aflat că animalele emană un hormon de stress la tăiere, total nesănătos pentru organism.

”Marius ne-a arătat tot felul de filmulețe, cum sunt tăiate animalele, stresate… Eu am fost fată crescută la țară și am fost obișnuită cu carne și ouă. Eu nu am ținut niciodată post, nici acum nu am renunțat l acarne din punct de vedere religios. Dar am observat că mă simt mai încărcată după ce consum carne și nu îmi dă o stare de bine, dimpotrivă! Parcă energia animalelor îmi face rău. Fiecare renunță la carne din motivele lui. Eu am multe persoane în jur care ține acest stil de viață fără carne și se simt bine. M-am hotărât să încerc și eu, așa, ușor, deocamdată, pentru 2-3 zile pe săptămână”, a mărturisit pentru Click!

Marius Vornicescu, autorul volumului amintit, spune că nu el a convins-o pe Oana să renunțe la carne. ”Stilul meu nu este de a convinge, ci de a expune informațiile… E adevărat că am avut o discuție cu Oana pe tema asta și mi-a pus multe întrebări despre beneficiile alimentației vegetariene”, ne-a spus Marius Vornicescu, autorul cărții “Vegetarianul-povestea ta”. El și-a promovat volumul sub această formă: ”Cum să devii vegetarian în 2 zile? După ce vei citii cartea de Marius Vornicescu nu vei mai putea să mănânci carne niciodată! Lanțurile de fast food, proprietarii de abatoare și fabricile de semipreparate ar plăti bani grei ca această carte să nu apară. O poveste în care sunt arătate atrocitățile minții umane aplicate asupra animalelor. Eroii cărții fac apel la trezirea conștiinței umane prin argumente de natură morală, medicală, științifică și religioasă. Vegetarianul- povestea ta, de Marius Vornicescu, o carte transformatoare”

La lansarea volumului și Florentina Opriș a ținut un discurs, despre importanța alimentației vegetariene.

Vegetarianul de Marius Vornicescuana lis

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *