VEDETE

Ariana Grande, după explozia de la Manchester: Sunt devastată

ariadna grande r

Cântăreața Ariana Grande a scris pe Twitter, după explozia de la finalul concertului ei la Manchester, că este devastată și că nu are cuvinte să descrie ce simte. De asemenea, reprezentanții ei au precizat că deocamdată nu pot spune dacă Ariana își va încheia turneul în Europa. Cântăreața mai are programate două concerte la Londra, la sfârșitul săptămânii. 

„Sunt devastată. Din toată inima, îmi pare foarte, foarte rău. Nu am cuvinte”, a scris artista pe Twitter.

Organizatorii spectacolului de pe Manchester Arena au scos-o pe Ariana Grande de pe scenă după producerea exploziei şi au anunţat ulterior că aceasta este în siguranţă şi nu a fost rănită. Deflagrația s-a soldat cu 22 de morți și zeci de răniți și poliția investighează incidentul ca fiind un atac terorist. Dacă ipoteza teroristă se confirmă, este cel mai grav atentat pe teritoriul britanic de la atacurile din 7 iulie 2005 de la Londra, când 52 de oameni și-au pierdut viața și aproape 700 au fost răniți.

În vârstă de 23 de ani, Ariana Grande este foarte populară în rândurile adolescenţilor. Ea a debutat ca actor în musical-ul 13, pe Broadway. Succesul în muzică l-a înregistrat în 2013, cu melodia The  Way, de pe primul său album. În 2014 Ariana Grande a primit premiul Music Business Association în categoria ”Breakthrough Artist of the Year”, în semn de recunoaştere a performanţei artistei pe durata anului 2013, relatează News.ro.

Ea se află într-un turneu european, „Dangerous Woman”, iar în Marea Britanie mai are programate două concerte, ambele la Londra, în 25 şi 26 mai.

Manchester Arena are o capacitate de 21.000 de locuri, dar nu se ştie câte bilete fuseseră vândute pentru show.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *