VEDETE

Lora, Ilinca Băcilă şi Alex Florea la „Duelul pianelor”

 duelul pianelor 2duelul pianelor 3

Avalanşă de noutăţi aduse de Adrian Enache, Paula Seling şi Ovi în sezonul doi al competiţiei muzicale. Din 30 aprilie, în fiecare duminică, de la 15.30, la TVR 2

 „Duelul pianelor” revine din această duminică cu un nou sezon la TVR 2. Din 30 aprilie, duelul amical dintre dintre Paula Seling şi Ovi – arbitrat de Adrian Enache – va avea foarte multe noutăţi.

În prima ediţie a noului sezon, Paula şi Ovi se vor „duela” avându-i alături pe Lora, Ilinca Băcilă, Alex Florea, Ovidiu Niculescu dar şi pe micuţii interpreţi: Mara Ionescu şi Nicolae Soana. Cine va câştiga prima competiţie a sezonului şi cum se vor descurca micii artişti rămâne să aflaţi duminica aceasta, la „Duelul pianelor”, la TVR 2, de la ora 15.30.

Astfel, ca răspuns la solicitarea fanilor şi a publicului larg, emisiunea va fi difuzată mai devreme, de la ora 15.30 şi avea o durată mai mare, de 80 de minute. Competiţia dintre cele două „tabere” va fi extinsă şi în rândul tinerelor talente – pentru că din acest sezon, Paula şi Ovi vor avea în echipele lor, pe lângă invitaţii tradiţionali, şi câte un mic artist. La finalul fiecărei ediţii, copiii vor primi cadouri specifice muzicale, iar micuţii artişti câştigători ai fiecărei ediţii vor participa la Gala „Duelul pianelor” – ultima ediţie a acestui sezon – unde cei mici vor cânta alături de vedete consacrate. Şi pentru că este un concurs, premiul pentru câştigătorul Galei va fi şansa de a beneficia de o piesă şi producţia ei muzicală din partea compozitorului Mihai Pocorschi.

O altă noutate importantă este faptul că, din acest sezon, chitaristul Nicu Patoi se alătură trupei „Duelul Pianelor”, la fel ca şi doi instrumentişti de la Mandinga: Tony (din Cuba) la trombon şi Valera (din Republica Moldova) la trompetă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *