VEDETE

Marco & Seba lansează single-ul “Show Me the Way” în colaborare cu INNA cu videoclip oficial

Marco & Seba (Marcel Botezan și Sebastian Barac) prezintă un nou single, “Show Me the Way” în colaborare cu INNA.

“Show Me the Way” a fost compusă și produsă de Marco & Seba, iar videoclipul a fost filmat în București, regizor și DoP fiind Khaled Mokhtar, Adonis Enache (hair), make-up Make-up and Beauty Studio, iar styling-ul RD Styling, cu ținute Cristina Săvulescu x Seen.

Marco & Seba feat. INNA – Show Me the Way

Marco & Seba au compus și produs cele mai cunoscute hit-uri ale INNEI printre care “Gimme Gimme”, “Diggy Down” sau “Hot”, “Sun is Up”, “Deja VU”, “Club Rocker”.

Cel mai recent single al INNEI “Gimme Gimme” are peste 32 de milioane de vizualizări pe YouTube, este pe radio în Franța, Mexic, Chile, Spania, Turcia.

INNA – Gimme Gimme

“Orice colaborare cu INNA este o onoare pentru noi și ne bucurăm să vedem că și publicul apreciază muzica pe care o creăm împreună.

«Show Me the Way» este o piesă care transmite multă energie și care, cu siguranță, vă va face să dansați.”, au declarat Marco&Seba.

Marco & Seba se bucură de succes și în străinătate, iar piesa lor “Bom Bidi Bom” interpretată de Nicki Minaj și Nick Jonas s-a auzit în cinematografele din întreaga lume fiind inclusă pe coloana sonoră a filmului “Fifty Shades Darker”.

Nicki Minaj & Nick Jonas – Bom Bidi Bom

Piesa este compusa in studiourile Global Records de catre Marco & Seba si Breyan Isaac, unul dintre cei mai cunoscuti songwriteri din lume cu single-uri compuse pentru David Guetta, Flo-Rida, Pitbull, Kesha.

Piesele incluse pe coloana sonora a primului “Fifty Shades of Grey” au fost de un real succes in intrega lume: “Love me Harder” – The Weeknd & Ariana Grande, “Love Me Like You Do” – Ellie Goulding.

De asemenea, au compus și piesa “Hypnotised” interpretată de AKON.

AKON – Hypnotised

Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek, Ivana.

inna

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *