4 planete în retrograd. 4 zodii afectate

Luna aprilie a anului 2017 nu este una obișnuită, 4 planete se află în mișcare retrogradă. Venus, Saturn, Mercur și Pluto în mișcarea lor retrogradă afectează 4 zodii.

Venus se află în mișcare retrogradă începând cu data de 15 aprilie. Se cere prudență în dragoste.

Saturn își va începe mișcarea retrogradă pe data de 6 aprilie și o va încheia pe 25 august. Vă puteți continua atingerea obiectivelor, dar mare grijă cu riscurile inutile.

Mercur se află în mișcare retrogradă de pe data de 9 aprilie și se va opri pe 3 mai. În această perioadă trebuie să fiți prudenți cu ceea ce doriți să comunicați.

Pluto își va începe mișcarea retrogradă la sfârșitul lunii, pe 20 aprilie. Din cauza lui veți simți că veți deveni mai gânditori și veți reflecta mai mult decât de obicei.

Taur

Saturn în retrograd îți va aduce un plus de energie și ambiție. Se vor ivi aspecte favorabile începând cu data de 19 aprilie. Proiecte noi, relații care vor merge bine și hobbyuri interesante, totul va părea că merge bine. Mare grijă la semnarea de contracte, citește cu atenție și pune sub lupa microscopului tot ceea ce pare prea bun să fie adevărat.

Rac

Sensibilul Rac trebuie să aibă în vedere că Mercur în retrograd o să interfereze în capacitatea de înțelege și distinge adevăratul sens din spatele cuvintelor. Nu reacționa prea drastic la ce vei auzi în această perioadă. Știm cât de mult urăști confruntările, așa că încearcă să le eviți și mai mult în această perioadă.

Leu

În mod normal, Leul este încrezător și curajos, dar în perioada în care Venus va fi retrograd, Leul va trece prin numeroase provocări. Îți place sau nu vei da semne de gelozie. Venus îți va aduce aminte de foste iubiri, de foste dorințe și va trezi în tine posesivitatea. Rezistă și nu relua legătura cu vreun partener de viață. Așteaptă până pe 15 aprilie, când aceste sentimente vor dispărea.

Pești

Venus o să-ți joace feste în această perioadă și intuiția nu îți va fi de folos. Deși ești empatic de obicei, Venus îți va pune piedici, așa că mai bine ar fi să te ocupi de tine după data de 15 aprilie. Lărgește-ți orizonturile și lasă creativitatea să iasă la suprafață.

sursa: unica.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *