VEDETE

Paul Surugiu-Fuego: ”Știu că mă suprasolicit, dar îmi place stilul acesta si cred că…”

”Uneori mă mir și eu de rezistența mea. Știu că mă suprasolicit, dar îmi place stilul acesta si cred că longevitatea se menține astfel, arătând oamenilor frumosul și lucrând în permanență, cu dăruire, cu toate sacrificiile aferente, la promovarea ei.
Dar rezist și atunci orice urmă de oboseală devine o simplă trecere. Și cum orice duminică e prilej de sărbătoare, azi celebrăm prin muzică, alături de voi, la Teatrul Alexandru Davila din Pitești, într-un concert cu un aer special, cu nostalgii și amintiri, în care mă voi bucura pentru că … NU SUNT SINGUR.
Acesta e titlul spectacolului, pornit de la numele materialului discografic lansat alături de maestrul Jolt Kerestely zilele trecute.
Vă aștept cu drag și vă mărturisesc sincer că orice apariție a mea pe vreo scenă e încărcată de emoții cum nu prea pot fi descrise! Așa mi se întâmplă când mă gândesc și la turneul ce va începe în câteva zile, de pe 15 martie, până pe 4 aprilie! Zi liniștită să aveți! #duminică #spectacolpitești #lăsațimimuzica”, scrie Paul Surugiu-Fuego, care luni, 6 aprilie și-a lansat albumul ”Nu sunt sigur”, în cadrul unui eveniment la Palatul Cantacuzino.

paul si jolt  paul si jolt 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *