VEDETE

Yamira i-a făcut cadou soțului o vacanță în Spania. Iată câte orașe au vizitat în doar cinci zile!

Yamira si mihai 3-minYamira 3-min 

Mare amatoare de călătorii, cântăreața Yamira a găsit recent un nou prilej pentru a urca din nou în avion: aniversarea soțului, de luna trecută. Yamira și Mihai au petrecut cinci zile de vis în Spania, unde au trecut prin Madrid, Toledo și Segovia.

„Săptămâna trecută i-am făcut lui Mihai o surpriză de ziua lui: am plecat în Spania. S-a bucurat foarte mult pentru că noi aveam programată vacanța întotdeauna de ziua mea, în septembrie și mai puțin de ziua lui, în februarie, când de obicei este frig. Am călătorit foarte mult în țări ca Turcia, Franța, Italia, Polonia, Germania, Thailanda și Singapore, dar în Spania nu am ajuns, deși ne-am propus de foarte mult timp. În Spania am vizitat Madridul, Toledo și Segovia. Ne-am simțit extraordinar, mai ales că vremea a ținut cu noi”, a povestit Yamira.

Cântăreața și soțul ei au vizitat la Madrid Palatul Regal, Piața Puerta del Sol, Catedrala Almudena, Muzeul Prado și Parcul Retiro, la Toledo au văzut Catedrala Primada, Plaza Zodocover, Cartierul Juderia, iar la Segovia au ajuns la Castelul Alcazar, Apeductul Roman, Plaza Azoguejo și Catedrala Santa Maria.

Yamira este cunoscută atât în România, cât și în străinătate, iar melodiile ei au cucerit topurile internaționale. Cea mai nouă piesă semnată de Yamira este „Whisper”, melodie care beneficiază de un video-lyrics.

Yamira – Whisper (Animated Lyric)

Yamira feat Mattyas – Waterfalls (Official Video)

Yamira – Tortura (Official Video HD)

Yamira – Mujer (Official Video HD)

Yamira – We Don’t Talk Anymore (Cover)

YAMIRA – Don’t Let Me Down (The Chainsmokers Cover)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *