Frumusete

Femeile gravide pot folosi vopseaua bio! Află cu ce e mai sănătos să-ți vopsești părul

Salerm Biokera-1

Dacă eşti viitoare mămică şi vrei să păstrezi culoarea vopsită a părului tău şi în perioada sarcinii, este bine să utilizezi vopsea de par bio. Chiar dacă preţul acesteia este mai mare decât al vopselelor obişnuite. Sănătatea ta şi a viitorului bebeluş sunt prioritare.

În România sunt puţine vopsele bio pentru păr şi nu toate beneficiază de o promovare la fel de agresivă că cele obişnuite. Am ales cele câteva produse de gen găsite pe piaţă noastră şi care sunt recomandate viitoarelor mămici, dar şi celor care ţin la o viaţă sănătoasă.

Din multitudinea de vopsele pentru păr frumos ambalate şi  care se bucură de promovare intensă pe canalele media sunt puţine produse organice. Am ales câteva dintre acestea, cu mențiunea că, doar una este produsă în România.

vopsea

1)Vopsea permanentă Salerm Biokera Natură

Vopsea de par permanentă Biokera Natură fără parabeni, fără siliconi, fără PPD, fără resurcina, cu şase uleiuri vegetale certificate (ulei de migdale, ulei de argan, ulei de macadamia, ulei din germeni de grâu, ulei de zmeură, ulei de ricin). Produsă în Spania cu ingrediente certificate.

2)Vopsea Biokap Nutricolor Delicato

Biokap are o formulă 100 % naturală care menajează scalpul şi firul de păr.

Nu conţine: parabeni, amoniac, rezorcină, parafenildiamină. Ingrediente principale: Soia, ovăz, grâu, proteine nutritive pe bază de orez cu un efect protectiv; Acizi lipofilici din fructe pentru protecţia pielii, cu un efect anti-alergic. Un filtru UV natural obţinut din salcie care asigură protecţie şi îngrijire.

3)Vopsea de păr organică fără amoniac şi parabeni Joanna Naturia

Este o vopsea de păr îmbogăţită cu ulei de argan organic care, hrăneşte părul încă din timpul procesului de vopsire.Vopseaua este 100 % vegetală Producţie Polonia.

4).Vopsea de păr Henna Khadi

Vopselele de par Khadi sunt 100% naturale certificate de BDIH şi nu conţin amoniac. Este vopsea de par naturală pe baza de plante ayurvedice.

Henna Khadi nu conţine amoniac, fenilendiamina (PPD), hidroperoxid, SLS, SLES, PEG, EDTA, amoniac, parabeni, conservanţi, parfumuri sintetice, coloranţi sintetici etc.

5)PHYTOCOLOR Vopsea permanentă pentru păr pe bază de ingrediente naturale. Fiecare vopsea PHYTO COLOR are o concentraţie unică de pigmenţi vegetali.

6)Apivita-Nature’s Hair Color

Vopsea de păr produsă în România şi realizată cu ulei organic de floarea soarelui şi miere, Produs de Apivita în formule diferite; cu ulei de măsline şi extract de rozmarin. Nu conţine amoniac, alcool, parabeni, silicon, uleiuri minerale sau atanolamină şi propylene-glycol.

Folosiți vopseaua de la Salerm Cosmetics!

BioKap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *