VEDETE

De Revelion la Pro TV, Mihaela Rădulescu, Florin Busuioc, Marcel Pavel și Monica Anghel sunt invitații de seamă ai lui Mihai Bobonete

marcel-cu-raduleasca-r

Punct și de la capăt! Îți dorim să vezi partea bună din fiecare întâmplare din 2016 și să începi noul an cu încredere! Ideile bune să te ducă spre succes și să fii întotdeauna mulțumit de alegerile făcute!

De Revelion, Pro TV a pregătit acțiune, aventură, thriller și comedie cu patru filme în premieră: Furios și iute în viteza a 5-a (acțiune), Bunicul dezlănțuit (comedie), Gardienii galaxiei (aventură) și Ispita (thriller). Umorul și distracția sunt garantate în edițiile speciale Ce spun românii și Jocuri de celebritate, iar Concertul Loredana – Sentimente va aduce muzica și energia în casele românilor. Ai ce trebuie, ai Pro TV!

Sâmbătă, 31 decembrie, comedia Aventurile lui Joe Dirt ne aduce în prim plan, de la 14:15, persoana care este întotdeauna în locul nepotrivit, la momentul nepotrivit. Joe Dirt are un vis măreț: să își cunoască părinții. De aici începe aventura care îl duce chiar în Los Angeles! De la ora 16:00, Queen Latifah și Gerard Depardieu pornesc în Ultima vacanță, cu banii economisiți de-o viață la saltea.

De la ora 18:00, aflăm Ce spun românii, într-o ediție specială, în care magicienii (Cristian Gog, Robert Tudor, Iohannes, Ștefan Simion) se vor confrunta cu actorii (Marius Florea Vizante, Cove, Tania Popa, George Piștereanu).

Mihaela Rădulescu, Florin Busuioc, Marcel Pavel și Monica Anghel sunt invitații de seamă ai lui Mihai Bobonete, de la 20:30, în sufrageria sa din Jocuri de celebritate! Replicile și glume invitaților vor fi cu greu ținute în frâu de cei doi căpitani de echipă, Paul Ipate și Octavian Strunilă.

După numărătoarea inversă la sfârșitul căreia ciocnim alături de cei dragi în cinstea unui an bun, Pro TV aduce în casele tuturor românilor, de la 00:00, concertul Loredana – Sentimente. Stilul inconfundabil al Loredanei va umple fiecare casă de energie, muzică bună, chef de dans, dar și romantismul care vine odată cu piese ca Bună seara, iubito!

Prima zi din noul an aduce întreaga familie în fața televizorului. Duminică, 1 ianuarie, ne vom amuza cu Epoca de gheață 4: Continente în derivă, de la 11:00. Manny, Diego și Sid vor porni în cea mai mare aventură, folosind un iceberg pe post de barcă. De la 12:30, învățăm ce înseamnă să ai un Spirit rebel, atunci când autoritățile iau decizia să interzică muzica și dansul. Comedia continuă de la 17:15, cu Sunt plecat din oraș, povestea unui bebeluș de numai nouă luni, care se plictisește și decide să pornească la plimbare prin oraș.

De la 20:30, acțiunea revine în forță la Pro TV, cu Furios și iute în viteza a 5-a. Fostul pușcăriaș Dominic Toretto (Vin Diesel) face echipă cu fostul polițist Brian O’Conner (Paul Walker) pentru a da o ultimă lovitură care ar trebui să le recâștige libertatea. Urmează Robert De Niro în Bunicul dezlănțuit, de la ora 23:00, care va strica planurile perfecte de nuntă puse la cale de nepotul său.

Pro TV dă startul primei săptămâni din 2017 în forță! Luni, 2 ianuarie, Pro TV a pregătit, de la 12:00, filmul Matinal cu scandal, în care noua producătoare a unei emisiuni matinale trece prin momente destul de complicate, pentru că cei doi prezentatori nu sunt chiar cei mai buni prieteni în spatele camerei. De la 15:45, Fantoma mea iubită ajunge în casele românilor, cu romantismul și drama clasicului film. Imediat după Știrile Pro TV, e timpul să îi cunoaștem pe Gardienii galaxiei, de la 20:30! Povestea se desfășoară în secolul 31, când un grup de eroi se adună pentru a proteja Galaxia de atacurile unor creaturi malefice. Ispita începe la 22:45, cu povestea a cinci bărbați însurați, care închiriază un apartament în centrul orașului, pe care îl transformă într-un loc al plăcerilor interzise.

De acest Revelion, Pro TV a pregătit mixul perfect de comedie, acțiune, umor și voie bună. Pro TV ne îndeamnă să îl întâmpinăm pe 2017 cu zâmbete nelimitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *