VEDETE

Kanal D, lider absolut de audienta cu serialul “Ziua in care mi s-a scris destinul”

ziua-in-carre-mi-s-a-scris-destinul

Productia, in top 3 cautari pe Google, in Romania

Serialul “Ziua in care mi s-a scris destinul” se apropie de final (23 decembrie- ultimul episode), telespectatorii Kanal D se stang in numar foarte mare pe zi ce trece pentru a urmari productia turceasca. Astfel, episodul difuzat aseara a pozitionat Kanal D lider de piata, pe toate segmentele de public monitorizate.

Miercuri, 14 decembrie, in intervalul 20:00 – 22:30, Kanal D a inregistrat 10,2% rating si 20,4% cota de piata, pe targetul National, 8,9% rating si 18,1% cota de piata, pe targetul All Urban, si 6,6% rating si 16,6% cota de piata, in randul publicului din mediul urban, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani.

Conform datelor furnizate de Kantar Media, serialul a adunat aseara o medie de 1.827.000 de telespectatori pe minut din intreaga tara. In minutul de maxima audienta, atins la 21:38, la Kanal D, in fata micilor ecrane, se aflau peste doua milioane (2.170.000) de romani.

“Ziua in care mi s-a scris destinul”, in top 3 cautari pe cel mai cunoscut motor de cautare

Serialul turcesc “Ziua in care mi s-a scris destinul este un adevarat fenomen ce uimeste pe zi ce trece cu audientele inregistrate. Astfel, productia se afla in top trei cautari pe cel mai cunoscut motor de cautare in Romania (www.google.com), dovedind inca o data apetitul romanilor fata de acest serial.

De luni, 2 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D se va difuza noul sezon al serialului “Furtuna pe Bosfor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *