VEDETE

Sotii Zenga, a doua luna de miere in Thailanda!

zenga-3 zenga-4  zenga2

Au plecat fara copii si i-au sunat de 3 ori pe zi!

Raluca Zenga este cu siguranta o rasfatata a sortii. Ea a avut parte de o vacanta de vis intr- o destinatie mult ravnita – Thailanda. Despre aceasta experienta, despre cum a fost rasfatata de celebrul ei sot, dar si cat de dor i-a fost de copii, ne spune imediat Raluca.

 “A fost prima oară in 7 ani când am plecat intr-o vacanța fără copiii…și de data asta ne-am făcut curaj pentru ca i-am lăsat in grija bunicilor. Am petrecut trei zile in Bangkok si patru in Koh Samui: am vizitat splendidele temple budiste, am savurat cultura locală dar și mâncarea Thai delicios de picantă (am gustat cei mai buni noodles Pad Thai din Bangkok!), ne-am relaxat cu faimoasele masaje, ne-am răsfățat privirile cu culorile și miresmele in Flower Market plin de ghirlande de iasomie si orhidee…și ne-am plimbat cu mi up feribot care transporta localnicii pe raul Chao Praya între cele mai importante zone ale orașului. In Koh Samui ne-am bucurat de paradisul exotic ca de vedere poștala, plaje albe cu cocotieri, am vizitat parcul de safari cu elefanți si am descoperit cascade răcoroase in pădurile din interiorul insulei…Sunam copiii minim de trei ori pe zi si ne-au lipsit enorm…greu de imaginat ca vom mai pleca prea curând fără ei!”, marturiseste Raluca.

De Mos Nicolae vrea bilete la concertul Coldplay

 “Cred ca de Moș Niculae o sa le presar niste zăpada artificiala pe ghetuțe sa fie mai autentic spiritul sărbătorii aici in Dubai! Si o sa le umplu cu portocale si bomboane de pom învelite in staniol…ca in vremea copilăriei mele! Aștept deja ca Samira si Walter Jr sa pregătească scrisorica pentru Moș cu dorințele lor! Cât despre mine…sper ca Moș Niculae sa-mi aduca bilete la concertul Coldplay de Revelion si poate chiar o nouă vacanța la zăpada adevărată!”, spune Raluca Zenga.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *