VEDETE

Brigitte Nastase: ”Cum sa simt iubire cand el ma mangaie stiind ca o curva…”


 brigitte-si-ilie

”Intrebare pentru toate femeile inselate care vor sa salveze o aparenta de “doamne” si accepta sa si imparta barbatul cu progenituri fara moralitate, purtatoare de boli venerice: voi cum reusiti sa nu aratati durerea?
Am incercat si eu sa tac, sa ma consoloz cu gandul ca eu sunt sotia, dar sufletul meu urla, am simtit ca incet, incet, ma inbolnavesc de durere…. este ca o otrava care te macina incet, incet si eu imi doresc o relatie frumoasa si curata cu barbatul meu, nu sa stiu ce face el si sa fac pe proasta.
Cum sa simt iubire cand el ma mangaie stiind ca o curva se recomanda in cercuri comune de prieteni si in locul unde eu fac sport ca si iubita sotului meu? De cate ori cineva de acolo ma priveste, zambind poate amabil eu as gandi ca rade de mine, si de situatia mea…. Cum ar fi fost sa nu iau atitudine, sa nu vreau sa o demasc ?
Atunci cand Dumnezeu mi a dat a doua sansa, am promis ca imi voi trai viata departe de compromisuri, de minciuna si de perversitate.
Si nu vreau sa ajung eu o perversa si mincinoasa.
Imi iubesc sotul, si nu as mai fi putut sta langa el chinuita de gandul ca il impart cu alte femei.
Deci, m am hotarat! De astazi, promit public sa dau de pamant cu fiecare duduie care descopar ca a incercat sa atenteze la patul meu conjugal!”, a răbufnit Brigitte Nastase pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *