VEDETE

Paul Surugiu l-a decretat pe maestrul DAN HATMANU, unul dintre cei mai mari și cunoscuți pictori contemporani, membru de onoare al inițiativei sale!

fuego-3
La Iași, ART BY FUEGO a premiat cu trofee de excelență, patru personalități de marcă ale culturii românești, ale sociețății ieșene, oameni pe care poate nu-i știți, nefiind extrem de populari, dar de care e enecesar să aveți habar pentru că ei fac parte din galeria de aur a artiștilor remarcabili pe care România îi are. De ce? Pentru că poate o să îi pierdem și atunci ne va fi cu părere de rău că nu i-am aplaudat la timpul potrivit.
Astfel, la Iași, în Palatul Roznovanu, pe ritmul piesei „MY WAY”, Paul Surugiu l-a decretat pe maestrul DAN HATMANU, unul dintre cei mai mari și cunoscuți pictori contemporani, membru de onoare al inițiativei sale! Discipol al lui CORNELIU BABA, cu pensula pe chenarul existenței, maestrul Dan Hatmanu a pictat o viață, iar arta sa a spart demult granițele. Și cele fizice, având expoziții în mai toate țările europene, dar și pe cea a timpului, punând definitiv amprenta în opera românească drept un colos al nuanței, al descrierii în culoare și acuarelă, pe pânza unor suflete care știu și vor să-i aprecieze arta.
Pentru sensibilitatea sa, pentru întreaga activitate, pentru longevitate, emoție și eleganță, maestrul DAN HATMANU membru de onoare al proiectului ART BY FUEGO-ARTĂ PENTRU SUFLET!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *