VEDETE

Adrian Enache, premiat cu doua distinctii la “Mamaia Music Awards 2016”

enache refacut

Adrian Enache a fost recent premiat cu doua distinctii importante la unul dintre cele prestigioase manifestari muzicale la ora actuala, respectiv Mamaia Music Awards 2016.

Artistul a primit la recent incheiata gala 2 premii: cel mai bun showman de televiziune si premiul pentru cel mai bun debut componistic datorita piesei ”I believe” lansata recent impreuna cu Tommo Production.

Totodata, regizoarea clipului piesei amintite, Ioana Gomoi, a fost premiata cu distinctia cel mai bun regizor al unui videoclip. Ioana Gomoi semneaza regia videoclipului piesei “I Believe in us”cu care Adrian Enache si-a facut intrarea in familia Tommo Production.

Mamaia Music Awards face parte din calendarul de evenimente Mamaia Style al Asociației Litoral – Deltă Dunării, eveniment finanțat din taxa de promovare a agenților economici din Stațiunea Mamaia – Satul de Vacanță, conform strategiei de promovare și dezvoltare a turismului pe litoralul românesc.

 

One thought on “Adrian Enache, premiat cu doua distinctii la “Mamaia Music Awards 2016”

 • Tommita

  De la fata locului s-au vazut altfel lucrurile.
  Organizatorul a fost Tommo Production defapt. Mamaia Music Awards a fost un titlu ales la impresie. Nu avea nicio legatura cu un concurs. A fost doar publicitate studioului Tommo. “Lauda-ma gura ca ti-oi da friptura”.
  Pe rand au fost inventate N categorii de “best…” si “favorite…” la care a castigat fiecare membru al casei Tommo. Nu, nu a castigat femeia de serviciu, electricianul si nici paznicul, daca exista.
  Culmea prostiei romanesti cei doi prezentatori Omar si Lulu si-au acordat premii intre ei.
  Adrian Enache … bineinteles ca e membru al casei Tommo.
  Cel de-al doilea premiu a fost cel putin de rasul lumii. Sa ai doi concurenti ca Loredana si Marcel Pavel si sa castige al treilea e romanesc autentic.
  Nimic de zic, Adrian Enache e un showman si merita sa castige in general dar a cazut in mijlocul unei facaturi care nu-i face cinste.
  Bineninteles ca tocmai jupanul Tommo nu putea ramane nepremiat asa ca a primit si el ceva cu “best…” Din discursul acestuia retin ca se plangea ca nu-i promoveaza nimeni talentele in Romania la radio. Pai nu stapanim bine limba romana si el ne canta intr-o pseudo-araba hahaita si neintelesa de nimeni?! Mai treziti-va.
  Ca sa fie show-ul complet existau in mod repetat situatii cand se cerea publicului sa aplaude moment in care era chemat fotograful din culise si sa faca o poza pentru facebook, sa vada lumea live ce distractie e doamne.
  Penibili !

  Imi pare rau ca acestui show i s-a alaturat la inceput si un mic recital cu Paula Selling. Este o doamna a muzicii romanesti de calitate si nu avea ce cauta pe scena langa mascaricii de la Tommo.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *