VEDETE

O vară perfectă cu pila electrică Urgo! vedetele autohtone au fost prezente la evenimentul de lansare

eveniment herastrau

A&D Pharma Group a lansat pila electrică Urgo pentru îngrijirea călcâielor, oferind astfel o soluţie rapidă şi eficientă la una dintre cele mai des întâlnite probleme: pielea îngroşată şi crăpată de pe călcâie.
Evenimentul a avut loc într-o atmosfera relaxantă, în prezenţa reprezentanţilor media şi a vedetelor Geanina Ilieş, Diana Munteanu, Cori Grămescu şi Maria Andrei. Acestea din urmă au împărtăşit din experienţa lor personală şi au explicat de ce este important să avem călcâie frumoase şi sănătoase. În plus, a luat cuvântul la eveniment şi Corina Oprescu, brand manager Urgo, această prezentând proprietăţile produsului şi beneficiile utilizării acestuia, iar Georgiana Tranca, marketing manager la The Bar – Beauty Salon a prezentat informaţii utile şi trucuri pentru îngrijirea picioarelor.
S-a povestit despre femeia modernă, agitaţia zilnică, multele drumuri pe care trebuie să le facem şi cum ne afectează aceste lucruri. Bătăturile, pielea îngroşată şi senzaţia neplăcută produsă de acestea pot fi îndepărtate, acum, cu uşurinţă folosind pila electrică Urgo. Iar ca dovadă, evenimentul a fost condimentat cu momente de dans menite să le reamintească invitatelor cât de importanţi sunt paşii de zi cu zi.
Astfel, Cori Grămescu a subliniat faptul că este important, nu doar să arătăm bine, ci şi să ne simţim bine, în timp ce Diana Munteanu a povestit cum ne poate ajută pila electrică de la Urgo să ne bucurăm de o viaţă cât mai activă, în care cariera şi reuşitele personale se împletesc zilnic. În ceea ce priveşte moda şi frumuseţea, ne-au împărtăşit câteva lucruri Geanina Ilieş şi Maria Andrei.
Despre pilă, este important de ştiut faptul că are o serie de proprietăţi care o fac să fie simplu de utilizat şi deosebit de practică:
– elimină pielea îngroşată

– redă supleţea pielii de pe tălpi
– este rezistentă la apă
– are mâner ergonomic
– se poate spala şi refolosi

În plus faţă de toate acestea, produsul beneficiază de garanţie pentru o perioadă de 24 de luni de la achiziţionare (în ţările membre UE). De asemenea, se găsesc şi rezerve pentru pilă, comercializate separat. Astfel, cu pila electrică de la Urgo, vara aceasta puteţi avea călcâie funky şi va puteţi bucura de sandalele preferate!
Produsul este disponibil în famaciile Sensiblu, Farmacia Tei & Bebe Tei, cât şi în Bebe Supermarket. Pret recomandat – 99 lei.
A&D Pharma este cel mai mare şi mai dinamic grup farmaceutic din România care oferă servicii regionale de marketing & vânzări în domeniul farmaceutic în Europa Centrală şi de Est. Fondat în 1994, Grupul A&D Pharma operează trei linii de business. Linia de business de Marketing & Sales oferă servicii de valoare adăugată producătorilor internaţionali de medicamente, în zona Europei Centrale şi de Est. Divizia este în proces de dezvoltare regională în urmă extinderii birourilor în Bulgaria, Polonia, Slovacia şi Ungaria şi atingând astfel o piaţă de 90 milioane de locuitori. Divizia de Marketing & Sales funcţionează că un „one stop shop” pentru parteneri strategici, producători de medicamente care doresc să înregistreze şi să comercializeze produse farmaceutice şi dispozitive medicale în regiune.

A&D Pharma contribuie la ameliorarea nivelului sectorului sanitar în ţările unde activează, promovând produce şi servicii de calitate atât la nivelul pacienţilor, cât şi în farmacii şi spitale. În prezent A&D Pharma este certificat de către TUV Rheinland în conformitate cu standardul ISO 9001: 2008.

 

The Bar – Beauty Salon, partener la evenimentul de lansare a pilei electrice Urgo, este un salon specializat în exclusivitate pe tratamentele pielii, dar şi îngrijirea mâinilor şi a picioarelor. Pentru sfaturi de frumuseţe şi îngrijire, salonul poate fi contactat la adresa: Calea Floreasca, nr 246B (în incinta Promenada Mall), sau pe pagina de Facebook: https://m.facebook.com/TheBarBeautySalon/ .

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *