VEDETE

Kanal D cauta concurente pentru “Bravo, ai stil!”, unicul show ce premiaza stilul personal

andreea

Designerul Andreea Dogaru

Peste 2 000 de tinere s-au inscris pana acum la castingul pentru noua emisiune ce va debuta in toamna, la Kanal D

 Formatul international “My Style Rocks”, ce va intra in grila de toamna Kanal D cu numele de “Bravo, ai stil!”, a trezit interesul a sute de tinere dornice sa isi puna in valoare atitudinea in lumina reflectoarelor.  La numai o saptamana de la anuntul castingului pentru unicul show ce premiaza stilul vestimentar si atitudinea, peste 2 000 de participante s-au inscris in cursa pentru marele premiu: 100.000 de lei si o colaborare ce le deschide portile unei cariere in televiziune.

A fost forfota mare pe holurile televiziunii, sute de tinere au facut tot ce le-a stat in putina pentru a convinge ca sunt potrivite pentru a intra in concursul care le poate schimba viata.

Miza si presiunea concursului au scos la iveala inca din aceasta etapa rivalitati si au evidentiat dorinta uriasa a participantelor de a se afirma si de a intra in competitia televizata.

Am avut emotii uriase, a fost mai ceva ca la Bacalaureat. Intr-un fel, e tot ca un examen al maturitatii. Trebuie sa fii tu si sa impresionezi prin ceea ce esti, prin modul in care pasesti, te exprimi, iti porti hainele”, a spus o tanara la finalul probei.

Castingul se desfasoara in continuare, reprezentantele sexului frumos care au implinit  varsta de 18 ani si care stiu cum sa-si puna in valoare personalitatea prin tinuta se pot inscrie in concurs intrand  pe  casting.kanald.ro.

„Bravo, ai stil!” este un show despre atitudine si stil, podiumul fiind pretextul pentru ca participantele sa arate cat de bine se simt in pielea lor, sa cucereasca juriul si telespectatorii, indiferent de conflictele inerente unui astfel de concurs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *