Cantareata Carmen Chindris isi cauta instrumentisti, pentru turneul din Rusia

carmen chindris si taraful rutenilor (1)
Frumoasa si talentata cantareata Carmen Chindris a primit o oferta de zile mari! Aceasta urmeaza sa cante tocmai in Rusia, pentru toti locuitorii de acolo, in cadrul unui turneu organizat special pentru muzica ei. 
Dupa cum se stie, artista interpreteaza si piese in limba rusa, datorita legaturii pe care o are cu Taraful Rutenilor. Pentru ca formula sa fie una impecabila, impreuna cu Livius Lauruc, isi cauta instrumentisti, de la violonist, trompetist, pana la tambalagiu, intr-un numar de 20 persoane. Cei care sunt interesati si cunosc genurile interbelice, populara si usoara, ii pot scrie, pe pagina de Facebook, dupa care vor avea selectiile.
Carmen Chindris este o tanara artista din zona Maramuresului, care s-a afirmat pe piata muzicala prin diferitele genuri muzicale, pe care le abordeaza cu usurinta. Pentru ca a inceput si invatat sa cante de la varsta de 7 ani, aceasta trece, cu rapiditate, de la muzica populara, specifica zonei ei, pana la cea interbelica si usoara. A lansat, de curand, videoclipul piesei “Floare Rara”, unde joaca si un descendent din familia Romanov, apropiat al Tarului Rusiei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev MediaFocus Actual4x4 desert safari toursThe Bearings Stores