Amadeus te invata cum sa faci salata exotica energizanta
Talentatele artiste din trupa Amadeus au concertat recent in cadrul unui mare festival de muzica din Egipt, ocazie cu care l-au cunoscut pe unul din cei mai renumiti chefi din lume, Andrew Mitchell. De la acesta au invatat sa prepare mai mute retete, printre care si o salata exotica ce are proprietati detoxifiante si energizante. Frumoasele artiste ne impartasesc reteta salatei de care s-au indragostit.
“Am pus intai frunze de busuioc, de rucola, de salata, apoi am adaugat ceapa verde, ardei copti taiati felii subtiri, rosii cherry taiate pe jumatate, curmale taiate pe jumatate, am amestecat totul si am adaugat ulei de masline. Apoi am presarat peste salata seminte de pin, sucul de la o lamaie, iar, la final, am adaugat cateva bucatele de branza de capra. Este absolut delicioasa, iar faptul ca are putina branza de capra si curmale o face sa fie extrem de consistenta. Este o varianta foarte sanatoasa pentru lacto-vegetarieni”, declara Patricia Cimpoiasu, artista din trupa Amadeus pasionata de sport si de stil de viata sanatos.
Amadeus este trupa romaneasca cu cel mai mare succes la nivel international, fiind apreciata de jurnalistii americani de la Fashion Most Magazine drept “una din cele mai originale formatii din Europa”.
Trupa Amadeus a sustinut, in ultimii 15 ani, concerte in peste 20 de tari de pe patru continente. Artistele au reprezentat Romania cu mandrie la mari evenimente internationale, precum Expo 2010, Shanghai, Festivalul International de Film de la Cannes, Deschiderea Bienalei de la Venetia, Campionatul de Formula 1 de la Viena.