VEDETE

Paula Seling lanseaza “O fata cu un pian”, un single inedit, pe ritmuri de rap

paula seling o fata cu un pian cover (2)

Cine ar fi crezut ca Paula Seling ar putea sa lanseze o piesa total diferita de ce a interpretat pana acum?

Iata ca artista isi scoate asii din maneca si aduce publicului cel mai nou single al ei, “O fata cu un pian”, una dintre cele mai complexe melodii din cariera ei, ilustrata de un lyrics video colorat.

In cel mai recent single, Paula a dorit sa abordeze un stil indraznet – rap melodic,  cu care sigur isi va atrage noi fani.

Studenta la sectiunea de Compozitie in cadrul Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, cantareata a compus linia melodica pe versurile scrise tot de ea, din nevoia de a impartasi lumii din experienta ei de viata. Norbert Kovacs este cel care s-a ocupat de orchestratie, iar mixul a fost facut de Florin Sorasan.

Povestea pe ritmuri melodice,  prezentata de talentata cantareata,  vorbeste despe ceea ce, in opinia ei,  face lumea sa existe, si anume IUBIREA. Ba mai mult de atat, Paula glumeste spunand ca “O fata cu un pian” este un “featuring” intre doua personalitati muzicale ale sale.

Astazi, Paula Seling ne prezinta cel mai nou stil abordat, in felul ei profesionist caracteristic.

Piesa ‘O fata cu un pian’ spune totul despre mine si idealurile spre care ma îndrept, in devenirea mea ca om. Reprezintă tot ce am adunat, pana acum, ca experiența de viața, in relațiile cu oamenii. Am abordat, pentru prima oara, intr-o piesa, un alt mod de a  reda versurile, pe care il denumesc “Rap melodic”, iar piesa este un fel de ‘featuring’ intre doua personalități muzicale pe care le exprim. Dragostea tine lumea laolaltă este mesajul esențial. Orice faci pe lumea asta, fa din dragoste si nu ai cum sa greșești.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *