Horoscop

Cele mai dure femei din zodiac

The-Magic-Lamp-of-Aladdin_crop

Astrologia spune că potrivit semnului astral și elementului natural căruia fiecare dintre noi aparține, există anumite trăsături comune de caracter. Iar în cazul nativelor din Berbec, Taur, Rac, Leu și Scorpion acea caracteristică este… duritatea.

Aceste femei sunt foarte puternice, intransigente, foarte exigente când vine vorba de persoanele din jurul lor.

Berbec

Femeia-Berbec este cea mai dură din zodiac. Sunt persoane pline de energie și vitalitate, întotdeauna dornice de aventură. Au o personalitate foarte puternică și nu se feresc să spună ceea ce gândesc. Comunicarea nu este punctul lor forte, de aceea exprimarea lor poate fi neșlefuită și, drept urmare, femeia-Berbec rănește prin cuvintele pe care le spune. De cele mai multe ori, are dreptate, iar dacă este de părere că trebuie acționat într-un anumit fel, nu se sfiește să tracă la fapte, chiar dacă victime colaterale sunt cei din jurul ei. Este un înveliș dur cu un miez și mai dur. În cazul femeii-Berbec nu există jumătăți de măsură, pentru că își dorește un singur lucru: să iasă așa cum vrea ea.

Taur

Rareori se înșală atunci când iau hotărâri și știu foarte bine ceea ce au de făcut, imediat cum au în cap un plan. Femeile-Taur se numără printre durele zodiacului, fiindcă prea greu le poți intra în grații, dacă acestea nu te plac. Cel mai greu este să te înțelegi cu femeia-Taur la serviciu. Și asta pentru că sunt foarte motivate, foarte concentrate și foarte pregătite. Iar dacă ai senzația că fiindu-i prieten sau rudă îți poate schimba cu ceva situația te înșeli amarnic. Dacă ai călcat strâmb, femeia-Taur taie în carne vie. Nu poate închide ochii la nereguli și este în stare să meargă până în pânzele albe pentru a-și transmite mesajul:  că trebuie să faci ceea ce trebuie, așa cum trebuie.

Mai mult aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *