Horoscop

Zodii care au noroc la bani în aprilie 2016

shutterstock_132181055-680x420

Berbec

Berbecii sunt foarte norocoși la bani în aprilie, în special în primele două săptămâni ale lunii. Au parte de câștiguri financiare substanțiale, bonusuri sau prime… Dar trebuie să ai mare grijă ce vei face cu acești bani, cum îi vei investi. Ai nevoie de ei pentru a-ți termina renovările la o casă, pentru a face o achiziție pe care o aștepți de multă vreme sau pentru a plăti vacanța în care vei pleca la vară. Vei fi tentat totuși să cheltuiești ceea ce câștigi pe nimicuri de zi cu zi. Este important să-ți administrezi banii cu cap, să ai grijă unde se duce fiecare leuț, pentru că altfel riști să rămâi fără ei. Dacă vei păți asta, mai și iunie îți vor fi favorabile pentru noi economii.

Gemeni

Luna aprilie poate veni cu venituri frumușele pentru reprezentanții zodiei Gemeni. Însă numai pentru aceia care au ales să renunțe din timp la job-ul pe care îl au și să muncească într-un domeniu de care sunt foarte pasionați. Aici vor avea ocazia să-și dezvăluie calitățile, să-și arate talentul. Astfel vor fi remunerați pe măsura muncii lor. Aceasta este condiția prin care Gemenii pot câștiga bani buni în aprilie.

Leu

În aprilie, Leii sunt într-o formă foarte bună. Demonstrează că merită să ocupe poziția pe care o au în companie și vor fi răsplătiți pentru loialitate și creativitate. Vor primi o mărire de salariu sau își vor renegocia contractele, pentru a beneficia de alte avantaje puse la dispoziție de firmă: o asigurare medicală foarte bună, abonamente la sală sau la evenimente exclusiviste.

Balanța

Balanța este pregătită să o ia pe un drum nou în aprilie din punct de vedere al carierei. Va avea parte de noi experiențe în acest plan, va interacționa cu oameni noi, iar câștigurile vor fi substanțiale. Primele trei săptămâni din aprilie vor fi intense, pentru că Soarele se găsește în casa Relațiilor, însă în ultima săptămână Balanța se va bucura de mult așteptatele câștiguri. Firi echilibrate, care știu să-și drămuiască veniturile, Balanțele vor fi pline de idei despre cum să-și sporească aceste câștiguri.

Mai mult aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *