EVENIMENTLa zi

Thomas Anders aduce “You’re My Heart, You’re My Soul’” pe scena We Love Music Festival! 

În perioada 18-20 august 2023 la Râmnicu Vâlcea se scrie istorie!

Line-up-ul festivalului de la Râmnicu Vâlcea este unul de zile mari! Organizatorii anunță artiști noi aproape în fiecare zi!

Thomas Anders takes the stage We Love Music Festival! Cele mai ascultate melodii Modern Talking se vor auzi pe Platoul Feteni de la Râmnicu Vâlcea. Artiștii care vor urca pe scenă la cea de-a două ediție a festivalului continuă să fie anunțați!

“You’re My Heart, You’re My Soul’”, “Cheri, Cheri Lady”, “Brother Louie”, vor răsună printre fanii muzicii anilor ’80. Și o să vă placă la nebunie nostalgia momentului!

Totodată au mai fost anunțați DJ Dark & Mentol care vor electriza la propriu atmosfera de la Râmnicu Vâlcea cu multă muzică bună, mixată exact cum trebuie!

Vara aceasta, pe Platoul Fețeni din Râmnicu Vâlcea, mai precis la cea de-a doua ediție We Love Music Festival vor susține recitaluri talentatul Johny Romano, dar și super trupa DJ Project, alături de fermecătoarea Ioana Ignat


Mulți artiști îndrăgiți și mari vor urca pe scenă în perioada 18-20 august 2023.

Line-up-ul festivalului se îmbogățeste pe zi ce trece cu nume mari, iar fanii nu ezită să își întâlnească artiștii preferați la We Love Music Festival. 

 
Vă reamintim la cea de-a doua ediție We Love Music Festival vor face spectacol legendarii Fayde, East 17, Fun Factory, La Bouche, Snap!, Mr. President, Milli Vanilli, Nick NND, MC Dylma & DJ Pappa M., Cappella, Akcent, Pepe și Holograf, care vor cânta hiturile celebre.

Prima ediție a acestui festival a adus la un loc un public de 20.000 de participanți, care au reușit să își găsească ritmul preferat, la cele două scene din incinta acestuia. Muzica a răsunat non-stop în cele 4 zile memorabile, atmosfera din timpul a peste 30 de show-uri live fiind fabuloasă! Nume precum Ricchi E Poveri, ATB, Ronan Keating, Outlandish, Blue, Jay Sean, Connect-R, DJ Project au făcut un show de zile mari, iar publicul a fost în delir!


Biletele pentru cea de-a doua ediție We Love Music Festival se pot achiziționa de pe: https://www.magazindebilete.ro/bilete/we-love-music-festival-2023 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *