Gelu Voicu avut o fractură de tibie și peroneu la glezna stângă

Gelu Voicu a fost invitat în studioul Național FM, în emisiunea moderată de Raluca Diaconu. Cântărețul de muzică populară și-a reamintit de anii în care a prezentat diverse emisiuni la Televiziunea Favorit și Național TV.

Spune că au fost ani frumoși, momente deosebite, în care a învățat o mulțime de lucruri dar, la un moment dat, acest drum s-a oprit. Regula lui era ca atunci când prezenta să nu cânte și invers. Așa că a rămas la prima iubire, muzica.

Gelu Voicu si Raluca Diaconu

Cât despre pandemie, nu a avut prea multe lucruri de învățat. Cumva a fost pregătit pentru „revelațiile” descoperite de mulți în această perioadă. Gelu Voicu a avut o fractură de tibie și peroneu la glezna stângă, iar mai bine de și doi ani de zile a stat mai mult acasă. A realizat că nu știa să spună „nu” și a învățat ce înseamnă să fii tată prezent în viața copiilor.

Din acel moment, și-a reconsiderat prioritățile așa că pandemia l-a prins pregătit din acest punct de vedere. Cu toate acestea „ce ne-a făcut pandemia nouă, artiștilor, este fără precedent!”.

Marți, de la ora 14.30, Nico ajunge în platoul emisiunii „Vara Național FM” cu o piesă nouă – La fel și eu -, lansată în iulie 2021. Momentul poate fi urmărit și live, pe pagina de fb Național FM România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings Stores