Liviu Guță lansează videoclipul piesei “Bruneto”! Artistul e focusat pe cariera muzicală!

Liviu Guță lansează videoclipul piesei “Bruneto”! Artistul e focusat pe cariera muzicală!După premiera “Răul ce îți face bine”, o colaborare specială între Boby și Liviu Guță, Liviu anunță încă o lansare specială, de această dată pentru melodia “Bruneto” la care a filmat și un videoclip cool.Este o perioadă foarte productivă pentru artist, în care Liviu Guță dă tot ce are mai bun pe plan profesional și investește în producții care să aibă succes pe toate planurile.

“Piesa “Bruneto” mi-a fost propusă de Marius Chină. Este un proiect cu Balkanika Records, mi-a plăcut și am făcut-o pe stilul meu. Eu sunt încântat de ce a ieșit, sper să le placă și celor care ascultă muzica mea și mă apreciază! Am multe proiecte muzicale așa că o să lansez piese pe bandă rulantă. E o perioadă în care investesc mult în mine și mă concentrez pe proiectele profesionale”, a mărturisit Liviu Guță.

De videoclipul acestei melodii s-a ocupat Claudiu Stan de la MVPEntertainment iar ce a ieșit puteți vedea în continuare. Sperăm să va placă și să dați play la noua piesă pe care o puteți urmări în continuare.

https://www.youtube.com/watch?v=QeLczwl4Ut4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings Stores