EVENIMENT

S-a lansat Friday Raggaeton, un nou proiect muzical!

Anda Adam și MR. VIK vin cu Toca Toca!Azi, 30 iulie 2021, este o zi mare pentru MR. VIK și Sprint Music! Și-au unit forțele și împreună lansează un nou concept pe piața muzicală: Friday Raggaeton. Asta înseamnă că săptămânal, în fiecare vineri la ora 11:00, pe canalul de youtube Sprint Musi și pe site-ul welovemusic, se va lansa câte o piesă de referință!

Iar acum, la debutul proiectului Friday Raggaeton, prima melodie lansată este un feat de excepție, cu MR. VIK și Anda Adam – Toca Toca!“Începând de azi, 30 iulie, eu, alături de Sprint Music, începem proiectul Friday Raggaeton, de care sunt foarte încântat.

Ideea este că în fiecare vineri vom lansa câte o piesă cu un mini clip pentru acest proiect.  Vom face piese în stilul meu, Reggaeton, cu balcanic vibe. Prima colaborare este cu Anda Adam pentru piesă “Toca Toca” pe care am făcut-o de multă vreme, e pe balans, pe dancing, pe nebunie. Clipul e mai de club, așa că stați cu ochii pe noi, nu doar acum, ci în fiecare vineri pentru că Friday Raggaetonva fi pe val!”, spune MR VIK. “Piesa cu MR.VIK mă reprezintă!

Este pe un vibe foarte bun, are o energie mișto, așa cum suntem și noi și sunt convinsă că această colaborare este de succes. Nu are cum altfel! Amândoi transmitem o energie pozitivă prin piesele pe care le facem și abia așteptăm să lansăm “Toca Toca”, să danseze lumea pe ea!”, spune Anda Adam, care din această toamna este implicată într-un proiect de mare anvergură în televiziune.

https://www.youtube.com/watch?v=C6qRAyLTHtY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *