Curiozitati

Talismanul tău Feng Shui norocos!

Amuletele sunt considerate obiectele cu proprietăţi magice naturale, iar talismanele atrag în viaţa ta sănătate, prosperitate, dragoste şi noroc, fiind încărcate cu energie vitală pozitivă (de unde şi „rădăcina“ termenului, care provine din limba greacă şi se traduce prin „obiect sfinţit“).

Simbolistica acestora se regăseşte în Feng Shui,Reiki sau tradiţiile oricărui popor. În continuare,te invităm să descoperi o listă a talismanelor Feng Shui potrivite zodiei tale.

Berbec:corabia bogăţiei

Nativul din Berbec este ambiţios şi plin de energie,are o fire practică şi nu-i plac lucrurile făcute pe jumătate. Corabia bogăţiei este
un simbol foarte important în Feng Shui,deoarece semnifică abundenţa adusă de vânturi şi ape. Ea trebuie să-şi găsească locul în sufragerie şi puteţi pune în interiorul ei nouă monede sau cristale.

Taur:floarea de lotus

Taurii sunt persoane amabile,care fac o primă impresie foarte bună. Dincolo de această impresie,sunt atenţi la detalii şi au o minte ageră. Talismanul potrivit pentru această zodie este floarea de lotus (nufărul). Lotusul aduce bunăstare şi este unul dintre cele mai apreciate simboluri budiste.

Gemeni:sfera

Gemenii iubesc diversitatea,sunt avizi de informaţie şi nu vor avea nicio problemă în a critica pe oricine din anturajul lor. Îmbunătăţirea relaţiilor pe care le are un nativ din Gemeni poate să beneficieze de ajutorul unei sfere de cuarţ. În plus,sfera de cuarţ contribuie şi la bunăstare.

Rac:dragonul cu monedă

Sensibili şi uşor impresionabili,Racii vor simţi tot timpul nevoia să fie protejaţi,dar şi să protejeze. Viaţa confortabilă pe care şi-o doresc şi imaginaţia lor bogată au nevoie de ajutorul dragonului cu monedă. Acesta simbolizează protecţia şi norocul,iar nativii Raci pot să-l poarte sub forma unui pandantiv.

Fecioară:nodul mistic

Calitatea lor de a fi foarte analitici poate fi umbrită de greşeala de a se pierde în detalii. Planurile nativilor din Fecioară se întind pe perioade lungi de timp,ei au întotdeauna variante de rezervă şi totul este meticulos aranjat. Nodul mistic îi poate ajuta prin înlăturarea piedicilor/problemelor şi prin îndepărtarea persoanelor cu intenţii rele.

Leu:piatra dorinţei

Este regele junglei,aşa că nici în zodiac Leul nu se retrage atunci când are ocazia unei confruntări. Arogant sau sfidător,nativul Leu îşi ascunde foarte bine adevăratele sentimente. Piatra dorinţei îl ajută însă să treacă peste grijile şi îndoielile de care este măcinat. Cu o astfel de piatră se atrag armonia,energia pozitivă,dar şi încrederea în sine.

Balanţă:mărul armoniei

Balanţele sunt prin definiţie persoane echilibrate şi în căutarea armoniei. Sunt buni comunicatori şi îşi ajută prietenii într-un mod discret,însă au un duşman:nehotărârea. Mărul armoniei simbolizează sănătatea şi stabilitatea,iar prezenţa unui măr din sticlă sau din cristal ajută la armonia cuplului şi aduce noroc şi doritul echilibru.

Scorpion:ochiul protector

Dacă vrei un prieten discret,adu-ţi un Scorpion prin preajmă. Este calitatea lor de bază. Este un privitor tăcut,dar sigur al evenimentelor şi ajutorul său nu aşteaptă cuvinte de mulţumire. Ochiul protector sporeşte armonia din cuplu,îndepărtează persoanele rele şi îi apără pe Scorpioni de gelozie şi de farmece.

Săgetător:tigrul şi nodul mistic

Amabil şi generos,un Săgetător va fi vehement atunci când i-ai încălcat intimitatea. Are propriile reguli după care trăieşte,iar în cuplu instituie o stare de afecţiune şi de înţelegere. În plus,este singura zodie care are două talismane:tigrul şi nodul mistic. Tigrul este simbolul focului,pasiunii şi independenţei,iar dacă este însoţit,pe o brăţară,de un nod mistic,toate barierele vor putea fi depăşite mai uşor şi cu mai mult curaj.

Capricorn:broasca-ţestoasă

Capricornul este o persoană responsabilă şi plină de hotărâre. Cu un stil de viaţă simplu,dar confortabil,Capricornii nu se vor implica în niciun fel de acţiune pe care ştiu că n-o pot finaliza. Fiind un familist convins,Capricornul va avea tot timpul un talisman sub formă de broască-ţestoasă în casă. Imaginea acesteia îi insuflă perseverenţă şi stabilitate.

Vărsător:amuleta cu monede

Rebeli şi uneori neascultători,Vărsătorii îşi construiesc singuri drumul vieţii. Nativul este zgârcit cu explicaţiile şi de cele mai multe ori captează atenţia în orice grup de persoane. Având temeri sau fiind nehotărâţi,Vărsătorii sunt sfătuiţi să poarte o brăţară cu monede. Acest talisman îi ajută să facă alegerile corecte şi le oferă stabilitate în momentele când sunt indecişi.

Peşti:crapul norocos

Nativii zodiei Peşti sunt fragili şi temători,dar puternici şi ambiţioşi. Sunt greu de intimidat şi luptă îndârjiţi pentru scopul propus. Crapul simbolizează puterea şi perseverenţa,datorită capacităţii şi rezistenţei sale de a înota împotriva curentului. Sporind norocul şi ajutând la împlinirea dorinţelor,acest talisman poate fi purtat în momentele grele sau în timpul examenelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *