VEDETE

INNA lanseaza un online video pentru cei 2 milioane de subscriberi de pe YouTube – “Say It With Your Video”

inna-mica

INNA a lansat un online video pentru cei 2 milioane de subscriberi pe care ii are pe YouTube.

Piesa se numeste “Say It With Your Body” si este un cadou pentru comunitatea de Club Rockeri. Videoclipul a fost filmat in Bucuresti de John Perez, unul dintre cei mai importanti cinematografi la nivel international, a lucrat cu artisti precum Shakira, Rihanna, Beyonce, Jay-Z, Alicia Keys, Lady Gaga si Bogdan Daragiu cu care INNA a mai lucrat pentru proiecte precum Rock the Roof, “Spre mare”.

INNA – Say It With Your Body (Online Video)

“Say It With Your Body” a fost compusa de Barac Sebastian, Botezan Marcel (Marco&Seba), cei care au contribuit la piesele care au consacrat-o pe artista (“Hot”, “Déjà vu”, “Diggy Down”, “Yalla”, “Sun is Up”), Laila Samuelsen, Dag Holtan Hartwig, Halvor Folstad.

Piesa “Say It With Your Body” va fi inclusa pe urmatorul album al artistei la care deja a inceput sa lucreze.

“Pana la lansarea noului single, mi-am dorit sa le ofer un cadou fanilor mei pentru sustinerea de pana acum. Suntem deja peste 2 milioane de fani pe YouTube, milioane de fani in toata lumea si sper ca “Say It With Your Body” sa fie pe placul lor”. Abia astept sa lansez noul album, cu multe piese noi. Pana atunci, lucrez in studio si desigur, ne vedem la concerte”, a declarat INNA.

Dupa ce piesele INNEI “Cola Song” si “Good Time”, dar si “Be My Lover”, s-au auzit pe coloana sonora a unor filme si seriale de la Hollywood “Pitch Perfect 2”, “Young and Hungry” si “Spy”, iata ca piesa

“Cola Song” in colaborare cu J Balvin, este inclusa pe aplicatia Just Dance disponibila pe PS4, XboxOne, and WiiU, alaturi de alte piese cunoscute in intreaga lume, a unor artisti precum Justin Bieber, Sia, Major Lazer.

INNA – Cola Song – Just Dance

In perioada urmatoare, INNA sustine concerte in Irlanda, Mexic, Polonia, Turcia, iar in 2017, pregateste primul turneu in Brazilia.

Cel mai recent single al artistei “Heaven” are peste 27 de milioane de vizualizari si este pe locul 1 in topul din Romania.

INNA – Heaven

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *