VEDETE

Paul Surugiu – Fuego: ”Doamnelor și domnilor, eu nu mă consider un mare pictor”

fuego-3fuego-cu-stela-si-kerestelly

Paul Surugiu – Fuego uimește pe zi ce trece. În paralel cu muzica, artistul vinde tablouri, pe care le pictează singur, iar cu banii obținuți îi ajută pe artiști fără posibilități.

”La Iași, vernisajul meu a fost o încântare. Și nu glumesc! Sala Pogor a Palatului Rozvovanu a fost înnobilată, cred eu, cu arta, muzica si valori! Doamnelor și domnilor, eu nu mă consider un mare pictor. Sunt un autodidact, un om pasionat care face din plăcere tot felul de lucruri interesante pe pânză – case, flori, păsări multicolore. Dar cel mai important este că prin această îndeletnicire pot sprijini tineri, artiști de marcă, oameni care o viață întreagă și-au pus sufletul pe scenă, ori unii care acum pornesc pe drumul acesta dificil!
„PARFUMURILE DE ALTĂDATĂ” au fost pe deplin aplaudate. M-am bucurat să am o mulțime de oameni speciali alături, printre care primarul Mihai Chirica, Stela Enache, Jolt Kerestely, doamna Maria Hatmanu, curatorul expoziției, Andrei Giurgia, care a moderat întreaga seară. Am ajutat trei tinere talentate – Daria Bahrin și Andreea Ichim, două voci ce promit, dar și pe Mălina Ciobanu, violonistă, o adevărată capacitate, un talent desăvârșit, cu numeroase premii și cu un CV impresionant, care pleacă acum să studieze în Germania.
ART BY FUEGO premiază excelența, indiferent de domeniu, susținând performanța, pasiunea și dăruirea celor care au fost, sunt sau vor fi cândva simboluri ale României. Am dat naștere distincției de membru de onoare al proiectului, oferind acest trofeu oamenilor remarcabili ai României, din toată țara, reprezentativi pentru comunitatea și domeniul lor de activitate. La Iași am premiat patru titani, – DAN HATMANU, care în octombrie va împlini 90 de ani și care m-a încurajat în urmă cu vreo 2 ani să-mi arăt lucrările în public, EMIL BRUMARU, DIONISIE VITCU ȘI VALENTIN CIUCĂ.
Le multumesc tuturor celor prezenți, Primăriei Municipiul Iasi, dar si celor doi oameni speciali, care s-au ocupat de organizare pana la cel mai mic detaliu, prietenii mei, Simona si Marcel Vizitiu! Iată mai jos cateva imagini realizate de artistul fotograf DUȘA OZOLIN!”, povestește artistul pe Facebook.

Iată ce comentarii frumoase primește artistul pe Facebook de la cei care îl îndrăgesc. Citește câteva dintre ele!

Andrada Varteiu

Felicitari Paul pentru reusita acestui vernisaj !Esti un Om deosebit ,un Artist unic pe care eu il iubesc si pe care il apreciez din tot sufletul .Esti harnic,constiincios si totdeauna ti -ai vazut de treaba ta!Ai ajutat multe personalitati importante prin proiectul Art by Fuego! .O zi frumoasa de vineri .Pozele sunt minunate!Momentul de la Tvr Iaşi e de exceptie!Te salut de la Timisoara

Viorica Copoț

Buna dimineata, Paul!!Frumoase imagini,frumoase cuvinte,frumos public,in orasul celor sapte coline, Iasi! Felicitari, Paul, pentru aprecierea valorilor culturii romnesti, a tinerilor talente,care au fost premiate, cu trofeul Arta pentru suflet,pictori, scriitori,oameni de valoare ai Iasului! Un adevarat regal,ca si la celelalte vernisaje! Ma bucur, ca ,Art by Fuego are succes in intreaga tara! Poze de colectie,cu artisti Romaniei! Sa fii sanatos, putere de munca ,fericit ca visul tau s-a implinit si poate ajuta in scop nobil multe persoane! Un sfarsit de septembrie imbelsugat!!Cu pretuire si iubire, Ing. Viorica

Florentina Dobre

Lucruri interesante pe panza care ne arata sensibilitatea si efortul depus in slujba artei! Uitandu-ne la Art by Fuego, descoperim excelenta unui artist polivalent!

Florina Vlaicu Popa

Buna dimineata, Paul Surugiu-Fuego , artist de neasemuita valoare si om minunat,cu suflet nobil ! Imagini inedite, de colectie, cu oameni frumosi,oameni valorosi pentru cultura si arta romaneasca. Multumesc pentru posibilitatea vizionarii acestor fotografii de mare impact, astfel incat mireasma invaluitoare si de neuitat a apreciatului vernisaj ,, Parfumuri de altadata ” desfasurat in orasul culturii, Iasi, s-a facut simtita si la Brasov, prin aerul tomnatic ! A fost, asa cum era de asteptat, de altfel, un regal de culoare, muzica si poezie ! Aprecieri si aplauze pe deplin meritate, premianti deosebiti ! FELICITARI, distinsa PRETUIRE si ADMIRATIE initiatorului acestui grandios proiect de mare anvergura ART BY FUEGO, cel mai iubit si talentat artist Paul Surugiu-Fuego ! Aprecieri deosebite organizatorilor, cat si celorlalti oameni deosebiti,implicati in acest important vernisaj !

Silvia-Andreea Leustean

Buna dimineata! Sunt onorata c-am avut ocazia sa iau parte la acest frumos si emotionant eveniment! A fost o seara boema, o amintire pentru mai tarziu, un adevarat regal de muzica si poezie! Contemporani cu noi, toti cei premiati de tine, sunt dovada vie a lucrului bine facut si vor ramane pentru eternitate mari oameni de arta si frumos! Felicitari si mult succes in continuare!

Rodica Mesesan

Felicitari , Paul !!!
Imaginile sunt graitoare , un vernisaj de exceptie organizat in frumosul oras Iasi , fiind ajutat de persoane importante si cu sufletul mare . Tot acest bine pe care il faci tu , ajutand tineri talentati cat si artisti valorosi mai in varsta uitati de autoritati , ti-l va intoarce bunul Dumnezeu , inzecit . Acest lucru , se va intampla oamenilor buni , ca si tine .
Sa te tina Dumnezeu sanatos , sa poti sa mai faci acte de caritate

Vizitiu Ramona

Iașule, Iașule mândra cetate ,numele tau țara străbate! Eu sunt mândra de acești oameni talentați, pasionați si dedicați! Mandra de frați minunați ,Simo si Vizitiu Marcel si de prieteni extraordinari Paul Surugiu-Fuego, Steriana Bogardo, Narcis Constantin Avădănei…….Felicitari!

Daniela Idiceanu

Felicitări pentru reușita acestui vernisaj!La fel ca toate celelalte vernisaje ale tale și acesta a avut un mare succes…O zi frumoasa!

Mariana Stoican

Felicitari pentru toate gesturile frumoase facute pentru semeni, pentru generozitate si pozitivism. Cat mai multi ar trebui sa-ti urmam exemplul pe masura posibilitatilor.O zi excelenta, plina de frumos!

Cati Botea

Ce oameni frumosi ai strans in jurul tau, ce lume minunata ai reusit sa creezi datorita pasiunii, generozitatii si daruirii cu care te implici in tot ceea ce faci! Esti special, ca artist si ca om, meriti toate aplauzele si succesul de care te bucuri!

One thought on “Paul Surugiu – Fuego: ”Doamnelor și domnilor, eu nu mă consider un mare pictor”

  • Paul Surugiu-Fuego este un artist polivalent, muzica, actoria, pictura sunt impletirea unui talent deosebit.Inzestrare nativa. Succes in continuare Paul!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *